Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)

    Vilken härlig tråd!!

    Som bla. KatjaB nämnde längre upp så irriterar jag mig på att min blivande är rätt lat ibland, hans favorit mening o min mest hatade mening hos honom är lätt utan tvekan "jag gör det sen"..

    En gång testade jag honom för att han tyckte jag gnällde för mycket över att han skulle få saker & ting gjorda, jag lät hans strumpor ligga kvar på golvet för att se när "sen" var liksom, 4dgr senare (fattar inte hur jag klarade 4dgr..) så fick jag panik o pekade på strumporna o skrek "för h*lv*t*!!!"

    Jag är personen som anser att bättre o få saker o ting gjorda nu så slipper man sen men han anser väl tvärtom

    Fast han är nog världens bästa kock och har världens finaste o största hjärta så jag klagar inte mer nu, hehe.
    Antar jag får väl sköta allt med städningen dååååå

  • Chris24
    Mirey skrev 2009-11-09 23:46:45 följande:
    Juste, glömde skriva att han e FÖÖR lugn så d inte e sant! Han har jätte mkt tålamod till skillnad från mej! Visst d e bra, men kan va så himla irriterande ibland! När man frågar nått kan han tänka till i flera sek!! Kan va enkla frågor han ba behöver svara ja lr nej på! Aargghhh...
    Hahahaha, känner igen mig såååå i detta inlägg Mirey!!
  • Chris24

    Kjell Präst skrev 2009-11-10 08:28:52 följande:


    Jag tror, eller rättare sagt vet, att en av de saker som min fru retar sig på hos mig (bortsett från att jag glömmer saker jämt och har svårt att fatta beslut) är att jag sjunger på morgnarna när jag går upp. Hon brukar säga ungefär att hon hellre skulle vilja vakna av något annat än "Jul, jul, strålande jul" i november
    hahahaha, min blivande klagar alltid på att jag sjunger med allting, i bilen, köket, hos mamma, överallt ska jag alltid sjunga med o han vill ju "bara lyssna på orginal låten snälla" som han så fint säger.. "Älskling, det är inget fel på orginalet alltså.."
  • Chris24

    Hahaha, jo en sak som är rolig med Josef, han har precis lagat mat och städat efter sig tom. då han vet hur mycket jag hatar när man skitar ner så otroligt när man har lagat mat (Jag själv burkar imellan när man gör något som tar några minuter, plocka undan o diska undan smått så man slipper en sådan hög sen..)

    Då kommer man hem o han har varit sååå duktig, lagat mat, städat o vi ska äta, det äckliga är att det ser ut som faaan i köket ändå, hans s.k "städningen, diskning osv" är inte alls rent o mest troligt har han lämnat kvar alla matrester, flott runt omkring hörnen samt inte diskat ordenltigt.

    Dock, när han har gjort allt det för ens skull o lagat mat, vem har hjärta att säga något mer än "du är underbar"?

    Man tar det dagen efter när han har gått till jobbet

  • Chris24

    Hörrni! klaga inte på folk som har dåligt minne!

    Jag är jäääätte glömsk o brukar glömma saker o ting direkt, kan berätta samma sak 3ggr pga detta o min blivande mobbar mig nåt sååååå otroligt för detta!

    Vi fick en svart guldfisk i förlovnings present i helgen som ska heta Chris nu pga detta, fick vi av MINA kompisar!

  • Chris24
    EåN2010 skrev 2009-11-10 14:22:55 följande:
    haha... men för att försvara de med guldfisk minne så finns de ju inget de kan göra något åt... plocka upp sina egna saker det kan de lära sig men det är svårt när minnet försvinner...
    Snyft.. Nej,det kan vi inte

    Igår sa han " Älskling, vart la du dina vaccin papper?" O får till svar: "men la inte du undan dem åt mig?" Han: "men älskling, du rensa ju skåpet o sa att du lägger undan dem så vi inte blir av med dem".. Jaha, in o leta i våra skåp idag bara!
  • Chris24
    HelenaO skrev 2009-11-10 15:01:03 följande:
    Kul tråd :)Här kommer mina två små irritationsmoment hos min älskling:1) Han hatar att prata i telefon. Det innebär att jag alltid är den som (tvingas!) svara i telefonen hemma, även om jag kan se i displayen att det är hans mamma som ringer, och att det efter några artighetsfraser ÄNDÅ kommer bli han som tvingas ta över samtalet! Jag får dessutom ringa alla samtal som rör allt i vårt liv: försäkringar, bordsbokningar, beställa tid hos frissan, beställa pizza... mm. Låter kanske inte så farligt men är hemskt störigt i längden! Framförallt i bröllopstider när det är många grejer som ska bokas och följas upp via telefon.2) Han har en mkt konstig inställning till medicin i allmänhet, och smärtstillande/febernedsättande i synnerhet. Så vid förkylning, spänningshuvudvärk eller muskelvärk gnälls det nåt otroligt, men smärtstillande skall han minsann inte ha! Suck!Annars är han alldeles underbar! :)
    Hahaha, känner så igen min i ditt första inlägg där! Han är exakt likadan och då jag inte alltid är så förtjust i att prata med hans kära mamma så måste jag ändå svara alltid, drygt.
    Samma sak med att han inte klarar av att boka allt, inte i tid o ibland får man bita honom i lilltån för att han ska få tummarna loss o ändå blir det inte rätt hahaha, har nog med hans lathet att göra också.

    Medicin är han dock inte så farlig med.
  • Chris24
    Mirey skrev 2009-11-10 16:57:04 följande:
    Chris, jag e exakt som dej! Sjunger med ALLT, tillome reklam o han klagar som Josef... men man kan inte sluta ändå!
    HAHAHA, eller hur? "Ja,då ses vi på lööööördag" reklamen är ju helt katastrofalt jobbig! Nån gång på jobbet fick jag "la bamba" på skallen o kom hem sjungandes på den.. guud, smått jobbigt.

    Sen tycker han o alla mina kompisar att jag alltid kan låtarna så snabbt men det är för att jag alltid har dem på min Mp3 som jag lyssnar, om och om igen på och till slut kan jag texten och sjunger med på allt

    Haha, tänk dig Mirey, 5h resa till Örebro med en sjungandes sambo bredvid på ALLA låtar, inte konstigt han bad mig o sova till slut.
  • Chris24
    källerudd skrev 2009-11-10 19:20:18 följande:
    Jag stör mig inte på mycket hos min J det skulle vara att han har mer städmani än vad jag har, men det är nästan lite bra..Däremot så är han grymt irriterande när vi blir osams om något då vägrar han prata med mig. Han sitter som en mussla utan att säga ett ord.. Det är grymt irriterande och jag har försökt att säga att man måste prata med varandra för att reda ut saker och ting men icke. Jag blir ju tyvärr bara ännu argare. Sen kan han komma någon timme senare och vara precis som om ingenting har hänt.. hur tror ni jag är då??? Någon som vet hur man löser sånt här??? =)
    Oh herre gud.. välkommen till min klubb,min värld

    Lösa? Går det? Jag har tagit det som om det är han helt enkelt o hur man ska komma in o förändra någons personlighet?

    Däremot har jag sagt till på skärpen, att jag tycker det är grymt jobbigt att han beter sig på detta vis o jag kan inte bara "släppa o gå vidare" för att han ÄR glad nu liksom, det funkar inte så för då är skadan redan skedd.
    Numera så brukar han komma till mig när vi har bråkat faktiskt, han tar en 30min - 1h ibland på sig att lugna ner sig o sen kommer han för att be om ursäkt o förklara sig, så han hajar det hela med att "prata" ut liksom..
    Sen får jag acceptera att han är inte som mig, vill gärna lösa saker o ting NU PÅ DIREKTEN liksom, vissa vill va i fred helt enkelt ibland i en viss tid o sen prata.

    Blev det nåt vettigt sagt där?
  • Chris24
    JustMeAndMyLove skrev 2009-11-10 18:25:15 följande:
    Haha, M visslar jämt MEN hon är helt TONDÖV när hon visslar!Sjunga gör hon okej, men när hon visslar låter det som om hon är... ostämd :P
    Hahahaha, nu ska du inte va sån! Vissla är skoj Jag är lika illa där! hahaha.
  • Chris24
    JustMeAndMyLove skrev 2009-11-10 20:35:30 följande:
    Kom just fram tll att det är jag som har den dåliga vanan att sjunga heeela tiden, i bilen har det blivit standard att när jag skrålat ett tag höjjer hon Mansons nya skiva på max för att slippa höra :P
    Hahahahaha, känner igen det där, jag är problemet

    Det är skönt o få ut det, brukar komma in på jobbet med Mp3-spelaren på högsta, tiden är omkring halv 7 o jag är själv för jag öppnar, sätter på kaffet o går runt o skriker (sjunger det vill säga) meddans jag startar upp allting.

    Tur ingen är på jobbet..
  • Chris24
    gumzan skrev 2009-11-10 20:54:40 följande:
    Appropå sång, jag nybliven mamma fick barn i mars och jag sjunger nästan hela tiden. Även när min lilla prinsessa inte är i närheten så lallar man på barnsånger som: vi är ett stim som simmar omkring och vi ser ingenting o kanske vi pruttar det är ingen som ser ;) i mataffärs kön!!!
    gud vad gulligt! tack! kvart i 7 på morgonen behöver man skratta, lyssnade precis klart på min egna sång som jag sjöng med in på jobbet alldeles ensam
  • Chris24
    Mirey skrev 2009-11-10 22:20:03 följande:
    Vem orkar ens lyssna på musik o va på topp humör kl 6.30????!!!
    Jaaaaag
  • Chris24
    källerudd skrev 2009-11-11 19:39:02 följande:
    wow så det finns fler..trodde bara det var han som va på det viset =) Nä jag tror inte det går. Men det va ju skönt att höra att man inte va ensam... Jo men det blev lite tydligare..För jag är oxå en sån som vill lösa allt just NU. Så får väl kanske försöka få honom att förstå att vi måste prata men att vi kan göra det senare. Men att han inte kan komma tillbaka och vara glad som en lärka..för det är inte jag.tack!!
    Oh, herregud ja.. gissa vilka problem jag hade med det i början du! Som sagt, du måste säga till honom annars kommer han att fortsätta för han tror det är OK o du får till slut ett STORT utbrott (som jag fick tyvärr av evig tystnad kändes det som) och då hade inte hade han fattat att det var så pass illa o att han "fick" göra som han ville o jag verkade "ok" med det ju, hör du? Så nu vet han hur jag är och jag vet någorlunda hur han är, är han oftast på dåligt humör så lämnar jag honom i fred tills han kommer omkring, det sjuka är att jag är tvärtom, om jag är på dåligt humör o han märker det så VILL jag att han ska komma o prata med mig. Han vill absolut inte det, låt mig va i fred är hans grej.. Men, vi är ju olika just där o det respekterar jag, hade sääääkert klagat om vi hade varit för lika också eller han som mig tror jag!

    Så nej,du är absolut inte ensam..

    Du,skriv gärna mail eller i min gb, öppet forum här om du inte vill dela med dig om just allt förstås, jag skriver nog lite här o lite i din inbox isf om vi fortsätter så du vet

    Tack själv!
  • Chris24

    Jag stör mig på att frågar man honom "Vad tycker du" så säger han "mm, jo men det är bra" och inget mer, frågar man igen så rycker han på axlarna o säger "du gör som du vll älskling" aaaarrhh och sen undrar han VARFÖR jag alltid tar med mig min bästa polare ut o får hennes åsikter istället?!

Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)