Inlägg från: Mirey |Visa alla inlägg
  • Mirey

    Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)

    Vilken rolig tråd haha va kul o läsa allas inlägg!

    Som d redan skrivits här, min m2b gnistrar med tänderna o gör "klick" ljud när han sover (när man läger upp tungan mot gomen, trycker till o släpper) o d e sååå irriterande!

    Han e så tankespridd att man knappt kan få någon kontakt med han ibland, man måste säga hans namn 3-4 grr för att han ska komma tillbaka till världen! Kan uppfattas väldigt otrevligt bland folk, spec familjer!!

    Han e en så dålig förlorare så att d inte e sant!! Pinsamt juh, spec när man e i grupp o gör nått!

    Sen måste man tjata om vissa saker man vill att han ska göra.

    Men när d kommer till städning o hjälpa till o så, så e han jättebra på d... hittills!!

    Men jag älskar han så d gör ont trots "bristningarna"!

  • Mirey

    Juste, glömde skriva att han e FÖÖR lugn så d inte e sant! Han har jätte mkt tålamod till skillnad från mej! Visst d e bra, men kan va så himla irriterande ibland! När man frågar nått kan han tänka till i flera sek!! Kan va enkla frågor han ba behöver svara ja lr nej på! Aargghhh...

  • Mirey

    Chris, jag e exakt som dej! Sjunger med ALLT, tillome reklam o han klagar som Josef... men man kan inte sluta ändå!


    Chris24 skrev 2009-11-10 09:24:45 följande:
    Kjell Präst skrev 2009-11-10 08:28:52 följande:
    hahahaha, min blivande klagar alltid på att jag sjunger med allting, i bilen, köket, hos mamma, överallt ska jag alltid sjunga med o han vill ju "bara lyssna på orginal låten snälla" som han så fint säger.. "Älskling, det är inget fel på orginalet alltså.."
  • Mirey

    Hahaha d e juh ganska sött ändå!!


    JustMeAndMyLove skrev 2009-11-10 18:25:15 följande:
    Haha, M visslar jämt MEN hon är helt TONDÖV när hon visslar!Sjunga gör hon okej, men när hon visslar låter det som om hon är... ostämd :P
  • Mirey

    Men jag hatar sånt! Att låtsas som om inget har hänt lixom!!
    Jag hade ba påmint honom att jag fortf e sur o att situationen inte e löst!!


    källerudd skrev 2009-11-10 19:20:18 följande:
    Jag stör mig inte på mycket hos min J det skulle vara att han har mer städmani än vad jag har, men det är nästan lite bra..Däremot så är han grymt irriterande när vi blir osams om något då vägrar han prata med mig. Han sitter som en mussla utan att säga ett ord.. Det är grymt irriterande och jag har försökt att säga att man måste prata med varandra för att reda ut saker och ting men icke. Jag blir ju tyvärr bara ännu argare. Sen kan han komma någon timme senare och vara precis som om ingenting har hänt.. hur tror ni jag är då??? Någon som vet hur man löser sånt här??? =)
  • Mirey

    Vem orkar ens lyssna på musik o va på topp humör kl 6.30????!!!


    Chris24 skrev 2009-11-10 20:39:59 följande:
    Hahahahaha, känner igen det där, jag är problemet Det är skönt o få ut det, brukar komma in på jobbet med Mp3-spelaren på högsta, tiden är omkring halv 7 o jag är själv för jag öppnar, sätter på kaffet o går runt o skriker (sjunger det vill säga) meddans jag startar upp allting.Tur ingen är på jobbet..
  • Mirey

    Hahaha va sött!


    gumzan skrev 2009-11-10 20:54:40 följande:
    Appropå sång, jag nybliven mamma fick barn i mars och jag sjunger nästan hela tiden. Även när min lilla prinsessa inte är i närheten så lallar man på barnsånger som: vi är ett stim som simmar omkring och vi ser ingenting o kanske vi pruttar det är ingen som ser ;) i mataffärs kön!!!
  • Mirey

    Hehe bra taktik!!


    JustMeAndMyLove skrev 2009-11-11 16:20:02 följande:
    Jag sjunger hela vägen till skolan i bilen (ca 1 h resa) för att inte somna bakom ratten :P Hjälper faktiskt! Känns som att man kan inte skrika (läs sjunga) och somna samtidigt, haha
  • Mirey

    Kommunikation e ooootroligt viktigt för att kunna leva ett lyckligt liv!

  • Mirey

    Men guuuud jag kan relatera mej till detta så mkt!
    Jag kan säga en grej typ: jo vi kommer att räcka på altanen med alla gäster o så. Så tvekar han. Lr joo vi kan lära våra barn flera språk samtidigt, tvekar igen. TILLS nån i hans närvaro säger samma sak, som t ex hans mamma sa samma sak om gästerna o farbrorn som talar 3 språk hemme o hns barn har lärt sej sa samma sak då ska d bannemej va OK!! Fastän jag sagt flera ggr. Aaahhh. Händer dock inte ofta men man känner juh sej som en idiot om han inte kan tycka att d jag säger e smart no för o va sant. Har sagt åt han o han menar juh verkligen inte att jag inte e smart men vill ha råd från andra med. Men ska se till att han ändrar sej... Fy!


    nennesjuttioåtta skrev 2009-11-16 09:17:35 följande:
    det finns inte så mycket att störa sig på men några saker kand riva mig till vansinne!Jag kan föreslå en jättesmart sak, och verkligen tjata mig blå (ganska ansträngande med min hudfärg, som synes). T ex. "Åh, kan vi inte köpa en KOMODOVARAN! Jag har hört att de är jättebra att ha, och jadajadajada." Detta kan jag upprepa i veckor. Måttligt intresserad svarar han jo ja mmhmmm men vi åker aldrig till den där komodovaranbutiken (och jag fattar ju att han inte vill ha en komodovaran till slut). Sen kan han komma hem och säga: "Vet du, *valfritt namn* har köpt en KOMODOVARAN, vore inte det jävligt coolt! Vi kollar på en nu direkt *svänger in på komodovaranbutiken*!!" Och när jag då säger, jamen jag har ju SAGT att det vore en jättebra grej så kommer han aldrig ihåg att jag ens nämnt något om en komodovaran. Efter 14 år börjar han dock bättra sig.... Sen är han jävligt långsam ibland. Men hallå, ÖKA!!!!! men å andra sidan så stör han sig på mig med, så det är väl jämnt antar jag.
Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)