• No Foofoo
    Äldre 7 Nov 13:08
    82532 visningar
    24 svar
    24
    82532

    Hur framför man att man vill ha pengar i bröllopspresent??

    Hej,

    Vi skulle vilja få pengar till en bröllopsresa i bröllopspresent (Vi har allt vi önskat till hemmet osv) men vet inte riktigt hur vi ska framföra detta till våra gäster. Det känns lite osmakligt att skriva på inbjudan att vi vill ha pengar, här är vårt bankkontonummer osv... Vad tycker ni? Är det ok att be om pengar i bröllopspresent? Hur kan man skriva det på ett snyggt sätt i inbjudan eller ska man inte göra det? Om man inte skriver i inbjudan hur ska man då få fram att man önskar sig pengar? Hjälp mig snälla!

  • Svar på tråden Hur framför man att man vill ha pengar i bröllopspresent??
  • No Foofoo
    Äldre 7 Nov 17:54
    #9

    Tack för alla era svar!

    Gillar verkligen formuleringen: "Det viktigaste för oss är att få dela vår dag med er. Vill ni ändå ge oss en gåva är bidrag till en
    kommande bröllopsresa det vi önskar oss allra mest"

    Håller med om att det inte känns helt OK att önska sig pengar men å andra sidan önskar man sig saker så vet man ju hur mkt de kostar och då vet man ju hur mkt folk har lagt jämfört med om de sätter in pengar på ett konto eller ger kontanter.

    Det skulle kännas mycket bättre att inte behöva skriva det i inbjudan men vi kommer inte att ha någon hemsida eller värdpar som tar emot anmälningar osv. Ja ja vi kommer nog önska oss pengar till en resa men vi får se hur vi förmedlar det till våra gäster. Tar fortfarande tacksamt emot förslag på hur man kan göra det på ett snyggt sätt.

Svar på tråden Hur framför man att man vill ha pengar i bröllopspresent??