• JuliaA­malia
  Äldre 4 Nov 17:39
  3679 visningar
  25 svar
  25
  3679

  Någon mer som är galet trött?

  passionsblomman skrev 2009-11-04 13:12:30 följande:
  N-o-v-e-m-b-e-r är över oss!Jag får knappt upp min son till skolan och min sambo tror han fått någon livshotande sjukdom -minst.Själv får jag inte uträttat i närheten av allt jag borde och vill bara ha varma kanelbullar med choklad och vispgrädde.Filmer vill jag ha också. Och godis. Och eld i vår kakelugn.
  Känner igen mig där. Aldrig har väl "åh men idag får jag faktiskt unna mig lite godis"-tillfällena varit så många. ;) Nej men så är det väl när höstmörkret dyker över oss. November brukar i alla fall för mig kännas som den segaste höstmånaden. Men snart är det ju advent (vad snabbt det går!) och då brukar det lätta tycker jag. Allt julemysande och allt man kan pyssla med, åh jag längtar!
 • JuliaA­malia
  Äldre 4 Nov 17:44
  #6

  Vad det gäller tröttheten, förresten, så kan jag bara hålla med. Jag sover minst 10 timmar per natt och jag kan inte förstå hur andra orkar jobba. Jag som bara är hemma på dagarna är hur trött som helt ändå och slocknar direkt på kvällen. Fast i och för sig så blir man ju trött av det också, att inte göra något alls. Plus all oro och allt annat det medföljer när man bara är hemma och driver runt i sina egna tankar.

  Kan vi inte dela med oss av våra bästa pigga-upp-sig-i-höstmörkret-tips förresten?

Svar på tråden Någon mer som är galet trött?
Logga in
Bli medlem