• Lapinette

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    nenne - vi har bara några få dagar kvar. Det jag satt och funderade över gäller sommaren 2010 .

  • Lapinette

    Ahhh... nu ser jag på deras hemsida att de har haft problem med e-post sen i fredags. Så nu har jag fått min förklaring !

  • Lapinette

    En 10-dagars rundtur i de kanadensiska Rocky Mountains, där sex dagar består av en guidad tur i nationalparkerna Banff och Jasper. Den guidade turen är fylld med det bästa av det bästa - multisport aktiviteter, lyxiga övernattningsställen, gourmetupplevelser - och guiderna är mycket professionella och gör allt för att du ska få en femstjärnig upplevelse.

    Lite mer om den guidade turen
    Det är max 12 deltagare med på den guidade turen och en guide per sex deltagare. Guiderna gör allt för att alla deltagare ska få en fantastisk upplevelse. De är uppmärksamma på vem som har träningsvärk efter gårdagens mountainbike tur eller vem som gärna äter rökt lax.

    Aktiviterna är inte mer ansträngade än att de flesta kan vara med och skulle du få behov av att vila längs med vägen går även det bra. Det finns en följebil på hela turen, så om det blir för jobbigt eller för utmanande kan man välja att åka med i bilen. Generellt är vandringsturerna på 6-15 km och cykelturerna på 15- 30 km.

    Övernattningställena är ett kapitel för sig. Det är pärlor med en vacker belägenhet, oöverträffbar lyx och hjärtlig atmosfär. Det är platser som man aldrig hittar själv.

  • Lapinette

    Typiskt att jag inte skickade min förfrågan tidigare ... har tänkt det lääänge men samtidigt ingen panik för det gäller juli 2010. Tanken var att i sådana fall göra denna äventyrsresa och sedan ta ett stopp på vägen. Flyger man med SAS så skulle det bli ca 4 dagar i Chicago.

  • Lapinette

    Sorry spammar nu tråden med sånt som borde ligga i restråden istället.

  • Lapinette

    Hur många inlägg ska man ha för att få en hel sida full?

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter