Inlägg från: Blivande fru L |Visa alla inlägg
  • Blivande fru L

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Hallåj! *Glider in på yllesockorna* Har blivit något av en smygläsare igen, jag hinner inte alls med i ert tempo och sen känns det så knasigt att bara skriva egoinlägg eftersom jag inte minns hälften av allt jag ville kommentera när jag läst ikapp...

    Nåja, här kommer hur som helst ett egoinlägg från mig.

    Jag har börjat spraya! Tar Synarela tre gånger om dagen (pust) sedan i lördags. Än så länge inga biverkningar men det har ju inte gått så många dagar ännu. På onsdag nästa vecka är det VUL och kanske sprutstart beroende på hur effektiv sprayningen har varit. Spännande! Försöker att vara lite avmätt cool och låtsas som att jag inte hoppas. Det går sådär.

  • Blivande fru L

    Snaily - Jag har också en wake up light. Känner mig inte mera utsövd på morgnarna men det är skönt att det inte är kolsvart i sovrummet när det är dags att vakna. Man kan ju inte säga att den är särskilt dekorativ heller.

    PB - Lycka till på gynbesöket imorgon, det går säkert bra.

    Mrs B (visst var det du som hade möss inne?) Vi har också haft massvis med möss på sommarstället i år. Varje gång vi kommit dit har det legat svarta små musbajshögar i alla rum. Inte kul! När vi skulle stänga för vintern hittade jag dessutom ett musskafferi under en hög med täcken. Små prydliga, välsorterade högar med nötter och frökapslar. Då bestämde jag mig för att ta kål på kräken! Vi ska sätta ut gift, men det är förstås inget alternativ när man har småbarn. Fy, säger jag bara!

  • Blivande fru L

    Kors i allsin dar, jag höll ju på att glömma det viktigaste! Superbra trådstart, AM! Träffande igen.

  • Blivande fru L

    Hej PB!

    Jepp, de hade sorterade de olika sorterna i skilda högar. Håller med om att det är lite gulligt, men inte under täcket i vår gästsäng...

    Visst är det spännande med sprayning, men bara i smyg.

  • Blivande fru L

    Snaily - Jag delar gärna med mig av min självupplevda visdom. . Jag vill också höra ALLT om hur andra har haft det men försöker trots det att hålla mig borta från FL. När var det spraystart för dig? I december va?

  • Blivande fru L

    Haha, Snaily! Lite har jag också varit inne och tittat på FL. Men bara lite.

  • Blivande fru L

    Nu ropar maken och doktor House på mig. Natti natti!

  • Blivande fru L

    Här var det lugna gatan ikväll. Har ägnat en halvtimme åt att läsa ikapp. Tur att ni inte skriver i samma tempo som på dagtid, annars skulle jag hela tiden vara några sidor efter er.

    Kram till EA!

    Snaily - Intressant med ÄL-utslag och värk i magen. Får man hålla en tumme i smyg för att ni ska slippa IVF:en?

    Jag tycker att moderkakor är spännande, men det är väl en yrkesskada.

    På tal om att gå i sömnen och kissa på fel ställen: Min kollega och hennes man fick tvillingar när deras äldta barn var två år. Hon och maken var alltså rejält trötta. En natt vaknande min kollega av att hennes man satt och skrattade i trappan och frågade vad han höll på med. Han skulle gå och göra nr två och hade vaknat sittande i trappan med byxorna vid fötterna. Som tur var hade han vaknat före behovet var utfört. Snacka om sömnbrist!

    Ego: Jag sprayar fortfarande (11:e dagen) och ska på UL imorgon för att få veta hur pass nedreglerad jag är. I bästa (och läskigaste) fall blir det sprutstart imorgon och IVF och två veckor. Iiiiiih!

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter