• Lapinette

    Summan av kardemumman - livets väsentligheter

    Härlig start AM!

  • Lapinette

    Liten - tack för tipset med något till trädgården. Har kompisar som flyttar till hus nu i dagarna och har inflyttningsfest om ca 1 månad. Har gått och fnulat på vad vi ska ge dem.

  • Lapinette

    AM - ska inte kissa på dig ... för just nu är jag inte så trevlig i de regionerna just nu. ´

    Själv har jag ingen som helst susning om hur man känner när man är gravid förutom att den gången jag hade det där förbenade plusset i 3 månader så var jag trött, ledsen och hade jävligt ont. Så tyvärr är mina pluserfarenheter bara förknippade med värk och pina.

  • Lapinette

    JUST NU! ... tänkte jag på Ledin när jag skrev det två gånger i samma mening??!!

  • Lapinette

    passionsblomman - jag får skott av mamma som hon sätter åt mig . Sen har jag min Benjamin som har hängt med sen min allra första lägenhet och visst försöker jag få blommorna att komma igen (slänger t ex inte orkidéer) men emellanåt gör jag nya inköp och kastar iväg de som blivit trötta (det händer dock allt för sällan).

    gosnosen - när är det ni åker iväg till Malaysia (bara för att få dig att tänka på annat )??

  • Lapinette

    Liten - vi gillar att ha kompisar hemma på middag, speciellt nu när det börjar bli mörkt, grått och trist. Brukar fundera ut vilka vi ska bjuda över och sen hittar jag på en meny och maken får springa iväg och köpa vin. Tycker det är kul, trevligt och enkelt sätt att träffas på. Speciellt för de kompisar som har barn och inte lika lätt tar sig ut som förr. MEN då har vi inga egna barn förstås. Så jag vet ju inte hur det kommer att kännas sen.

Svar på tråden Summan av kardemumman - livets väsentligheter