• Svar på tråden September 2010 del3
  • Aubergine

    Hej hej,

    vi gifter oss 11 sept nästa år! Får man ta ett kliv in i tråden?

  • Mymlan16

    Hej på er!

    Får man vara med och leka? =) Vi gifter oss, om allt går som planerat, den 4 sep 2010 i Göteborg. Bokade kyrkan idag och fnissar förnöjt tillsammans denna mulna onsdag eftermiddag, då det är knappt nio månader kvar (till bröllopet alltså, inte något litet barn... =)

  • Joseful

    Vi planerar med bröllop i sp. nästa pr, den 25:e närmare bestämt!
    Skulle haft den 23 då vi firar 10 år men det var ju en torsdag så det funka inte så bra så då blev det den 25:e!

  • Chris24
    Joseful skrev 2009-12-09 19:47:50 följande:
    Vi planerar med bröllop i sp. nästa pr, den 25:e närmare bestämt!Skulle haft den 23 då vi firar 10 år men det var ju en torsdag så det funka inte så bra så då blev det den 25:e!
    Vi också! Den 25:e Sep är vårt datum, vi gifter oss i Libanon, utomhus vigsel
    Jag längtar!!

    Vilken rolig tråd vart gifter alla sig??
  • FramtidaFruSandberg

    Vi ska gifta oss i Märsta som ligger precis på utkanten av Stockholm i jordens gulligaste lille kyrka. Den är från 1100-talet och även om svenska kyrkan påstår att man ska få plats 200pers där inne skulle jag aldrig vilja försöka. 100pers max om man inte vill vara som packade sardiner (vilket är perfekt för oss som vill ha 70-80gäster)

  • Erik och Pernilla

    Hej!

    Jag och min m2b ska gifta oss den 25/9-10. Såg att det var flera av er här som också skulle gifta sig då. Kul :).

    Jag är i full gång med planeringen, som är halva nöjet :). Har bokat lokal, kyrka,toastmaster, solosångare i kyrkan, frisör, mace up artist, fotograf. Tja, det var väl så långt jag har kommit än så länge.

    har en lite son på 13 mån och en liten bebis i magen. Är gravid i v. 26 :). Därför villl jag ha så mycket som möjligt klart med bröllopet tills det är dags för BF. Sedan vet jag inte alls hur mycket tid jag får över för planering och dylikt med två små underbara blöjbarn :).

    Någon mer här inne som är gravid?

  • popcorn o dip

    välkommen! Fick en lite " oj jag kanske också borde sätta igång planeringen igen"- tanke när jag läste allt du hade hunnit boka, men sen när jag kom till raden varför blev jag lugnt igen :) Jag är inte gravid så jag hinner lite senare. Vi har bokat lokal, kyrka och hotellnatt och det andra ska vi ta tag i nästa år tänkte vi.

    Vi har inte berättat för våra vänner ännu och tänkte göra det på nyår. Tyvärr var det några som inte kan komma för de hade andra planer. Har ni några roliga förslag på hur man skulle kunna berätta för dem? De vet att vi är förlovade men inte att vi bestämt datum för bröllop och det är det vi vill berätta...

    Ha det gått i snön!

  • Erik och Pernilla

    Tack! Ja, du har gott om tid än så länge :). Var gifter ni er och var ska festen hållas? Hur många gäster ska ni bjuda?

    Vi ska bara bjuda ca. 40-45 gäster.

    Jag kan inte komma på något bra sätt, för er att berätta för era vänner om bröllopsdatumet, så här i skrivandets stund... Själv är jag så himla ivrig med sådant där och kände att jag ville berätta för hela världen direkt när vi hade satt ett datum :). Så jag bara sade det till mina vänner allt eftersom jag pratade med dem. Alla blev naturligtvis jätteglada för vår skull :). Sedan lade jag ut lite förfrågningar bland mina vänner på facebook gällande fotograf och dylikt och fick genast gensvar. Det underlättar oftast att gå på vänners rekommendationer vad gäller bokningar och sådant...

    Ha det GOTT i snön du med!

Svar på tråden September 2010 del3