Inlägg från: popcorn o dip |Visa alla inlägg
  • popcorn o dip

    September 2010 del3

    oj redan en ny tråd! Va fort tiden går. Fast det är ju bara bra speciellt när man längtar efter något :)
    Ja fint väder har vi oxå beställt till den 4:e. Håller tummarna!

  • popcorn o dip

    Vill bara berätta för jag är så glad :D Bokade bröllopssvit igår med bubbelbad på rummet! Lyxigt va?! Lite tidigt kanske men vad spelar det för roll.. hihi. Tänk va skönt att få krypa ner i ett varmt bad efter festen, ja om man inte deckar/däckar(hur det nu stavas)av utmattning innan man hinner dit.. Hahaha ja annars får det väl blir ett morgondopp... Längtar!!

  • popcorn o dip

    hej va kul!
    Välkommen! Visst är det spännande :) Just nu är det inte myket som händer på planeringsfronten.. Vi båda har så mycket med annat jobb och sånt som tar tid. Men när det lugnat ner sig kan man börja att hänga här igen och planera för fullt :)

    hur går det för er andra?

  • popcorn o dip

    Kul att vi blir fler och fler!
    Välkommen du oxå! :)

  • popcorn o dip

    välkommen! Fick en lite " oj jag kanske också borde sätta igång planeringen igen"- tanke när jag läste allt du hade hunnit boka, men sen när jag kom till raden varför blev jag lugnt igen :) Jag är inte gravid så jag hinner lite senare. Vi har bokat lokal, kyrka och hotellnatt och det andra ska vi ta tag i nästa år tänkte vi.

    Vi har inte berättat för våra vänner ännu och tänkte göra det på nyår. Tyvärr var det några som inte kan komma för de hade andra planer. Har ni några roliga förslag på hur man skulle kunna berätta för dem? De vet att vi är förlovade men inte att vi bestämt datum för bröllop och det är det vi vill berätta...

    Ha det gått i snön!

  • popcorn o dip

    Ja det var ju en bra idé! Det får det bli! Stort tack!

  • popcorn o dip

    Hej alla septemberbrudar! Hur mår ni? Njuter av ledigheten hoppas jag :D Det gör jag. Sååå skönt att bara göra sånt man känner för och bara ta det lugnt. Snart är vårt år här! Bara några dagar kvar, tjoho! Snart får man börja planera igen, kul att ha lite annat att göra förutom jobb och skola :)

    Ha det gott och sköt om er!

  • popcorn o dip

    Tittade du på musik till vigsel? där fanns ett gäng, men om det var "nåt att ha" är en annan femma.. Svårt det där... Har ingen aning vad man ska välja, så jag tar gärna emot förslag på fina inte för pampiga låtar =)

  • popcorn o dip

    Nej , jag förstår om du inte vill ha samma och med tanke på att det inte var länge sen hon gifte sig...
    Om du har spotify kanske du kan skriva in den och få förslag på liknande.. Det brukar stå "du kanke även gillar..." eller nåt sånt där med liknande artister/musik...

  • popcorn o dip

    Ibland ska man väl ha turen på sin sidan. Kul att allt gått så smidigt! Det blir så mycket roligare då! :D

Svar på tråden September 2010 del3