Inlägg från: shakynose |Visa alla inlägg
  • shakynose

    Orkar inte längre.. vill inte.

    Uff...
    Men, vad är det som känns jobbigt egentligen: Kärleken eller klänningen?

    Om det inte är något fel på kärleken så föreslår jag att du fokuserar på den ett par dagar så att ni kan få energi och inspiration till det andra!

  • shakynose
    PennyJenny skrev 2009-10-27 11:22:16 följande:
    Fast jag funderar på varför vill du gifta dig med någon som verkar nedprioritera tid tillsammans med dig och era barn? Du kommer ju troligen att få leva med hans beteende resten av livet och är du verkligen villig att göra det? Jag tycker att dina meddelanden andas något annat än bröllopsnerver och oro över att klänningen inte sitter bra.
    Håller med...

    Det verkar inte alls okej, och jag tycker inte att du i första hand skall tänka på vad andra kommer tycka om ni skjuter upp bröllopet igen. Ta detta med din sambo omedelbart så att ni kan göra något åt det.
  • shakynose

    TS: Det är helt förståeligt att din sambo måste prioritera sitt arbete! Det är inte meningen att ge dig eller honom dåligt samvete, för jag vet själv precis hur jobbigt det är att inte ha nog med tid till allt man vill.
    MEN om du inte tycker att det funkar så måste ni göra något åt det. Det är att utöva fysiskt våld på dig själv att acceptera läget som det är. Ni sliter ut er båda två, och jag tycker inte att det verkar värt det.

    Jag har inga konkreta förslag på lösningar, det måste ni komma på själva, men tveka inte att ta hjälp utifrån om ni kör fast!

Svar på tråden Orkar inte längre.. vill inte.