Inlägg från: jofmanytalents |Visa alla inlägg
  • jofmanytalents

    Bad BAD hairday...

    Mitt torra platta sköra hår som är väldigt avbrutet brukar i normala fall bete sig normalt men idag, i denna hemska höstfuktiga luft, så bestämde det sig för att jäklas maximalt Det ser ut som jag fått en gloria av fem centimeter långa krulliga strån som "vacker" accent till resten av håret, som når till mitten av ryggen. Nu vill jag verkligen raka av mig det!! Det ser ju redan så hemskt ut att det knappast kan bli värre, jag kan ju inte direkt snabbväxa ut de korta stråna Får nog skaffa peruk till bröllopet, eller har någon en mirakelkur som passar en helt utblottad student?

  • Svar på tråden Bad BAD hairday...
  • jofmanytalents
    090208 skrev 2009-10-26 15:57:44 följande:
    Fick glidmedel rekommenderat och alskar det!! Siliconbaserat alltsa. Allvarligt, det ar sjukt bra. Forsiktigt sa du inte tar i for mycket bara. Kanske lattare att ta i i torrt har, och sa stryka pa ovanpa nar man borstat och fixat fardig.Later helt tokigt, men ar verkligen super-bra!
    nej, inte ett dugg tokigt! Som lillalyckan skrev så är det ju som silikondroppar... Mer tokigt då att man har det i underlivet Faktum är att jag fick det tipset första dagen på jobbet förut, men då jobbade jag med att sälja sexuella hjälpmedel så det var nog inte så märkligt.
    Felizlane- Nej, jag blonderar inte håret. Försöker göra så lite som möjligt som kan slita på det då jag _verkligen_ vill ha långt hår, och jag har haft jättelångt tjockt hår förut men nu bryts det av så fort det nått en viss längd. Såå frustrerande!
  • jofmanytalents

    Men ha aldrig silikon i håret om ni sedan ska göra något som t ex platta eller locka eller föna!!! Varning!

  • jofmanytalents

    Nej... har man otur så kan silikonet bli så hett att man bränner sönder håret

Svar på tråden Bad BAD hairday...