• käller­udd
  Äldre 23 okt 19:28
  6649 visningar
  16 svar
  Inlägg från källerudd Visa alla inlägg
  16
  6649

  Förlovningstips!

  pippilottarullgardina skrev 2009-10-23 18:43:10 följande:
  sms å fotboll skrev 2009-10-23 15:55:55 följande:
  Jag lägger ingen skillnad i det, utan det var bara en fråga - för jag vet inte hur detta går till! Det är alltså så att jag frågar om vi ska gifta oss, och så förlovar man sej! Jag trodde på något, tydligen helt fel, sätt att man frågar om man ska förlova sej, för att senare i livet komma till själva frieriet och giftermålet! Så har det låtit lite när mina bekanta har berättat! O anledningen till att ja inte frågar dommer ingående, är såklart att ja vill hålla "mitt" frieri hemligt...Det känns fortfarande lite tabu att det är tjejen som friar, är det så? Har fått den uppfattningen från många håll!
  Så kan man oxå göra...Min sambo friade..Han frågade "vill du gifta dig med mig" men min sambos vän förlovade sig "bara"...De var ute och käkade, han hade köpt ringar, men frågade "bara" vill du förlova dig med mig..Inga tankar på bröllop hos dem just nu...Så visst kan man göra som du säger...det är väl lite olika...Själv ville jag förlova mig för att gifta mig inom en snar framtid men tror det är vanligare att man gör som du säger här ovan..Att man förlovar sig utan tanke på bröllop just nu. Gör vad som känns bäst för din del!
 • käller­udd
  Äldre 29 okt 19:55
  #16

  var träffades ni...Man kanske kan besöka det stället en gång till..Jag menar gör ni alltid nya saker så kan det ju vara trevligt att återgå till en plats igen.

  Gör i ordning skumbad (om ni har badkar) levande ljus champagne och sen kan du ju fria i badet...

Svar på tråden Förlovningstips!
Logga in
Bli medlem