• JuliaA­malia
  Äldre 23 okt 17:39
  6852 visningar
  16 svar
  Inlägg från JuliaAmalia Visa alla inlägg
  16
  6852

  Förlovningstips!

  sms å fotboll skrev 2009-10-23 15:55:55 följande:


  Med risk för att låta elak (verkligen inte min mening) men vad lägger du i skillnaden att förlova sig och fria?
  Håller med. Förstår inte, att förlova sig är ju att fria och tvärtom. När man förlovar sig så är ju frågan "Vill du gifta dig med mig?" och blir svaret ja är man förlovade fram tills att man gifter sig. Enligt tradition finns det ju inget som innebär att man BARA förlovar sig, utan tanke på bröllop.

  Men som svar på din fråga kan jag bara berätta hur vi (eller snarare min pojkvän) gjorde. (Jag visste ingenting, utan allt blev en överraskning). Vi var i Göteborg några dagar i somras och efter en kanonmysig dag ute i skärgården så gick vi ut och åt på en jättefin och mysig restaurang på kvällen. Därefter tog min pojkvän med mig upp på ett berg (han är född i Gbg. så han känner till trakterna) där man kunde se ut över heeela Göteborg. Så otroligt vackert. Och där i solnedgången på berget gick han ner på knä och plockade fram ringarna han haft med sig hela resan. Så otroligt fint och vackert. Och ja, jag grät och ja, jag svarade JA. ;)

  Lycka till hur du än gör!
 • JuliaA­malia
  Äldre 23 okt 19:39
  #7
  pippilottarullgardina skrev 2009-10-23 18:43:10 följande:
  Det känns fortfarande lite tabu att det är tjejen som friar, är det så? Har fått den uppfattningen från många håll!
  Nej det tycker jag inte att du ska tänka. Tycker att det känns väldigt gammeldags. Jag tycker det är upp till var och en att göra det som känns bäst. Min pojkvän ville väldigt gärna vara den som fria (vilket han hintade mycket om, så jag väntade snällt ) men det var inget måste. Så jag tycker absolut att du ska göra det om det om du vill det!
Svar på tråden Förlovningstips!
Logga in
Bli medlem