Inlägg från: Sebastiána |Visa alla inlägg
  • Sebastiána

    Skånebrudar!

    Inget datum bestämt, men vi ska troligen gifta oss i Hässleholmstrakten.

  • Sebastiána

    Mitt problem är att den tilltänkta lokalen saknar ALLT (utom charm). Jag orkar bara inte rodda i allt - hyra möbler, servis, catering, serveringspersonal, musiker........

    ...jag hoppas att min kille kan hjälpa mig han är bra på sånt. Tyvärr bor vi inte i Skåne nu vilket gör det hela lite svårare.

  • Sebastiána

    Nu har vi bestämt oss! Vi har klurat länge på när vi ska servera spettekakan och om vi ska ha efterrätt. Alla gillar ju inte spettekaka och det blir lite mycket med efterrätt.

    Det blir förrätt, huvudrätt, eventuellt en liten paus om toastmastern har planerat in det, och sedan bröllopstårta och spettekaka i stället för efterrätt. De som inte gillar spettekaka tar bara tårta.

    Någon som planerar att göra på liknande sätt?

  • Sebastiána

    Vi letar ett cateringföretag som kan leverera till en lokal i Hässleholm (Jacobs catering levererar bara i en radie av 6 mil så det funkar tyvärr inte, annars verkar deras mat god) och som kan hyra ut personal, servis, dukar osv.

  • Sebastiána
    moule skrev 2009-12-07 17:02:23 följande:
    Letar också catering, i sydvästra Skåne har jag fastnat för långa längan och lödde kryddgård och catering.. Men vi får se, kan jag få tag på serveringspersonal kommer vi nog ha helstekt gris istället.. =)
    Det finns ett ställe i Ystad som catrar grillat - de tar med sig hela grillen och allt. Minns inte vad de heter.
Svar på tråden Skånebrudar!