Inlägg från: Nicossambo |Visa alla inlägg
  • Nicossambo

    Skånebrudar!

    sockersmulan skrev 2009-10-22 13:22:54 följande:
    Whee vad kul att du hittat hit, Sundance! Tråkigt att ni har problem att hitta lokal! Har 2 kompisar som ska gifta sig på ett jättevackert och pampigt ställe utanför Lund, men kommer inte på vad det heter just nu. Ska fråga dem och återkomma. Hittade Örenäs Slott när jag letade efter det andra stället, verkar också fint. Ligger iofs i Glumslöv.. Googla Örenäs Slott så hittar du det.
    Vi ska gifta oss på Örenässlott det är så vackert där. När vi var där och tittade och bokade var dem väldigt trevliga och tillmötesgående och väldigt proffsiga.
  • Nicossambo
    EllJii skrev 2009-11-13 12:50:17 följande:
    Här är en Helsingborgsbrud till! Bor i Göteborg, men gifter oss i Helsingborg den 17 juli. Vigseln blir i Gustaf Adolfs Kyrka och festen på H55-paviljongen. Är det någon som har tips på bra catering i eller runt Helsingborg?
    Lagmark har jag hört har bra catering, men det finns många catering i hbg det är bara att kolla runt.
  • Nicossambo

    Jag är också från helsingborg, vi gifter oss i apil. Vi kommer att vigas och har festen på örenäs slott. Hur går det med era planeringar?

  • Nicossambo

    Lagmark har också fina lokaler.
    Vi ska vara på Örenäs slottmen det ligger utan för hbg.
    mamma till 1 skrev 2009-12-01 23:11:12 följande:


    Tack så mycket för tipsen. Linnea trädgården är ju väldigt vacker=) Har även tittat på Malvagården i Höganäs. Väldigt vackert där också.kram S
Svar på tråden Skånebrudar!