• Tummel­isa13
  Äldre 20 Oct 11:59
  72304 visningar
  17 svar
  17
  72304

  Någon som testat permanent hårborttagning med laser?

  Hej!

  Undrar om någon testat att ta bort hår på kroppen permanent med laser? Jag ska göra det på benen och är nyfiken på om någon testat och kan säga något om behandligen och resultatet? Har funderat på Gamla stans laserklinik i Stockholm, vet någon om denna är bra? Tar tacksamt emot alla tips på ställen och annat som kan vara bra!

 • Svar på tråden Någon som testat permanent hårborttagning med laser?
 • Tummel­isa13
  Äldre 27 Oct 16:20
  #3

  Tack för svaren!
  Polkadots, tar du också bort hår på benen? Hur mycket har behandlingarna kostat hittills? Och hur många räknar du med att behöva göra?
  Trusla, har hört bra saker om Ellipse-kliniken också så jag satsar nog på någon av dem.

 • Tummel­isa13
  Äldre 28 Oct 11:42
  #5

  Låter ju som att det kan bli ett lyckat resultat då! Härligt! Jag har också hört det där med att håret kan komma tillbaka, men det verkar det ju värt ändå. Tänk att slippa håret om så bara för några år, fantastiskt! Och tänk bara hur mycket pengar man lägger på rakhyvlar och annat under en livstid, känns ju så värt det i det perspektivet.

 • Tummel­isa13
  Äldre 29 Oct 09:21
  #12

  Jag har hört talas om de där manickerna som säljs via postorder, men vet inte om de funkar. Tror dock att man ska vara försiktig med att göra sånt själv, för det kan enligt vad jag förstår bli fula brännmärken på huden om man inte gör rätt.

Svar på tråden Någon som testat permanent hårborttagning med laser?