• polkad­ots
  Äldre 27 Oct 15:42
  72293 visningar
  17 svar
  17
  72293

  Någon som testat permanent hårborttagning med laser?

  Hej

  Ja, jag har provat, eller rättare sagt så håller jag just på med det. På just gamla stans laser och kirurg och jag är jättenöjd. Håret har försvunnit mer och mer för varje behandling, har än så länge gjort 5 st. Inga som helst biverkningar jag har aldrig ens blivit lite röd av det som dom säger att man kan bli. Personalen är jätteduktig och professionell, jag kan verkligen rekommendera dom!

 • polkad­ots
  Äldre 28 Oct 11:17
  #4

  Nej, jag gör i ansiktet och armhålorna. I armhålorna har jag nästan inget hår kvar nu, så där kanske 6 behandlingar kommer att räcka, ansiktet är tydligen svårare och tar mer tid så där räknar jag med kanske 10 behandlingar. Ansikte + armhålor tar 10 min/behandling och 6 behandlingar kostar som ett paket 3000 kronor. Hur mycket benen kostar vet jag inte, men ring och fråga :)

  Personalen sa att de inte kan garantera att man är hårfri för all framtid utan det kan behövas att man gör enstaka behandlingar med några års mellanrum, eftersom ju äldre man blir desto fler hårsäckar blir aktiva (det är därför gamla tanter ofta får hår på hakan)

 • polkad­ots
  Äldre 28 Oct 13:56
  #7

  Det beror ju på hårtyp, hur djupt hårsäckarna sitter och hur mycket hårväxt. I armhålorna hade jag nästan inget kvar efter 2-3 behandlingar men ansiktet reagerar visst annorlunda. Jag har läst på en hel del innan och intervjuat personalen och det verkar vara väldigt olika från person till person, inget konstigt med det. Men det är ju tur för dig om du är nästan hårfri efter 2 behandlingar, billigt och bra :)

 • polkad­ots
  Äldre 28 Oct 23:33
  #10

  trusla: det måste vara mörkt hår, tyvärr. Jag är mörkhårig och har väldigt tjocka hårstrån överallt (håret på huvudet älskar jag, resten kunde jag gärna vara utan). Ljusa hårstrån går inte att behandla eftersom det är pigmentet som leder ner lasern i hårsäcken.

Svar på tråden Någon som testat permanent hårborttagning med laser?