• anno08

    Någon som vill hjälpa mig med ett tal? Till min blivande man?

    jag höll tal till min man för en månad sen o det uppskattades jättemkt från honom, o faktiskt från andra gäster oxå som sa att allt blev lite mer personligt på så vis..

    jag började med att säga:
    "Jag älskar dig xx o idag är jag förmodligen den lyckligaste kvinnan på jorden. För idag har jag fått gifta mig med den man jag längtat efter i hela mitt liv! Ibland som singel kunde man få frågan hur man vill att ens pojkvän ska vara o det är inte alltid så lätt att svara på på.. Men idag vet jag, o jag kan sammanfatta det i ett ord, nämligen i ditt namn xx.

    För du har alla de kvaliteter som jag tycker är viktiga hos en andra hälft; du är varm o omtänksam o snygg o kärleksfull o intelligent o så gör du mig glad o lycklig o hel på nåt vis..
    Dessutom o kanske viktigast av allt så får du mig att känna mig omhändertagen o trygg o jag litar på dig till 100%. Jag vet att du skulle göra allt för mig o vår dotter o det älskar jag dig otroligt mycket för."

    (Tänk att jag fortfarande, efter en månad, kan talet utantill, härligt!=)

    Sen fortsätter talet med en liten historia, mer åt det privata hållet, som gjorde att brudgum, familj o vänner fick skratta lite..
    lycka till på lördag, o ett stort grattis!

Svar på tråden Någon som vill hjälpa mig med ett tal? Till min blivande man?