• KatjaB

    ja, alla är vi ju olika men har faktiskt lite svårt för att förstå varför man vill kissa i bassäng, eller dusch?
    Förstår inte riktigt tjusningen med nerkissade fötter eller badkläder som känns sådär lagom fräscha i grenen

  • KatjaB
    lecaroline skrev 2009-10-19 15:20:30 följande:
    Jag trodde att det skulle hadla om pinsamheter man själv råkat ut för. Som att jag vurpa på MC Donalds i förra veckan på lunchen med massor med folk.Har ett stort fett blåmärke på knät
    jo, tanken från ts var nog att det skulle vara en tråd med pinsamma saker man gör när ingen ser.. antar jag. Men det blev nog lite fel o bara erkänna att man kissar i allmäna bassänger o alla (här) tycker att det är äckligt.
    Att erkänna saker som "jag petar i näsan när ingen ser" kanske hade varit en bättre inledning, så man inte blir totalsågad
  • KatjaB

    kommer inte på några större pinsmheter nu, jo en.. när jag sökte jobb på mitt förra jobb så satt jag där framför chefen, nervös som man brukar vara vid anställningsintervju. Men det gick bra och chefen skulle höra av sig senare under veckan. När jag kommer ut genom dörren och får syn på min spegelbild så har jag en snorbuse i ena näsborren som syns och fladdrar vid varje andetag.
    Höll på att dö!
    Men jag fick ett samtal dagen efter att jag hade fått jobbet, och var helt lyrisk såklart. Efter ungefär en månad på jobbet hade jag tänkt på det där med snorbusen, och var tillslut tvungen att fråga på personalfesten om hon lagt märke till det.
    Då visade det sig att chefen var i starkt behov av glasögon men sket i det, så hon var ju i det närmaste blind utan dem

Svar på tråden Pinsamma bekännelser