• janos

    Äntligen Fredag del 19

    Fredagsbebisar! Dom är toppen dom och gör precis som man vill......när det passar dom så klart!
    Hoppas att du slipper gå över tiden, äpv och att fingrarna känns bättre när knäckis är ute.

    Hjältinna eller inte?!?!? Det är nog bara att hänga med och stå ut dom sista veckorna också, för nu är det för sent att ångra sig.
    Maken var mycket bestämd, arg, ledsen m.m. i lördags ang mitt illamående (som faktiskt påverkar honom en hel del). Till slut sa han med sammanbitna tänder: -Det är sista ungen det här, för det här vill jag inte gå igenom igen.
    (jag tror att maken känner lite skuld dessutom, för att han får lov att jobba så mycket nu och inte kan stötta mig).

    Jag fick beviljat betald sjukskrivning av försäkringskassan tack och lov och tydligen så kommer det pengar på onsdag. Härligt!

    Mycket känslor på ett och samma inlägg!

  • janos

    Här kom snön inatt, så nu är det ljust och vackert några dagar igen.

    Ang en till graviditet, så känner jag att jag är nöjd. Jag hade kunnat tänka mig ett barn till, men INTE en graviditet till. Jag har kännt mig ledsen, besviken, arg och bedrövad över detta, men nu börjar kroppen och sinnet känna sig nöjd och glad istället. Vi får väl se vad framtiden har att ge?!?!?!

    Ang sjukdomen så har inte heller jag hört talas om den, men googlade lite snabbt och det lät jobbigt. Hoppas att du får hjälp.
    Däremot så förstod jag inte hur det påverkar din graviditet, korkad som jag är.

    Solen, ja den kan man undra vart den är. Tröttheten finns här i norr också!!

    I morse blev sonen lös i magen och nu har han kräkts också. Jag misstänker vinterkräksjukan, då jag känner igen symptonen och lukten från när jag själv hade det. Vinterkräksjukan är hemsk!!! Hoppas att ni andra klarar er. Kram!

  • janos

    Jag tyckte att det var ett bra namn på lussebullar, eller hur?!? Typiskt, nu blev jag sugen på dom igen. Måste nog köpa några på jobbet idag. *slickar mig om munnen*


    Gable skrev 2009-12-01 13:38:22 följande:
    Saffranskatt?! Är det lussebulle?!Ni norrlänningar döper ju om allting
  • janos

    Kära Hilde!
    Trist att du mår sämre under graviditeten, men det kanske är bättre så än tvärtom. Hoppas att dom kan utreda dig efter graviditeten och att du kan få hjälp.

    Det lät hur som helst som en otrevlig sjukdom, med många besvär.

    Varför kan vi inte bara få må bra????

  • janos

    Igår fick jag svaret ang havandeskapspenning och fick INTE en enda dag beviljad, då kassaarbete inte anses som betungande. *suckar djupt och fäller en tår*

    Hur kan dom bedömma samma fall (mina två graviditeter) så annorlunda???? Första fick jag ju hel havandeskap hela tiden och nu får jag ingenting.

    Jag vet inte hur jag i dagsläget ska orka med slutet av denna graviditet, då jag åter har börjat att kräkas och gå ner i vikt. Jag är så less!! Idag ska jag kontakta bm och läkaren och se vart jag går från dom uppgifterna.

  • janos

    Varning för gnäll, gnäll, gnäll:

    Jag vägde mig i morse och har nu samtalat med bm. Jag har gått ner 2 kg på en vecka, så nu börjar hon prata om att läggas in igen. JAG STÅR INTE UT LÄNGRE!! *tårarna rinner på kinden*

    Maken håller på att jobba ihjäl sig och vi har ingen avlastning alls.

    Jag ringde till min mamma och hon kan tänka sig att komma upp några dagar och ta hand om familjen, hushållet och ställningarna här hemma, om jag blir inlagd. Mammor är bäst!!!!

  • janos

    Tack för omtanken apg, men så här är det alltid höst och enda fram till jul på hans jobb. Det är ju bara trist att det infaller samtidigt som jag mår som sämst.

    anne på grönkulla skrev 2009-12-03 14:01:54 följande:


    Massa kramar till janos! Det verkar som riktigt dålig tajming, att maken ska ha så mycket samtidigt som du mår så dåligt. Finns det ingen chans för honom att ta det lite lugnare också? Det behöver nog både du och han och sonen.
  • janos

    Tack för omtanken äpv! Saffranskissarna har ju blivit en stor favorit denna graviditet. *mumsar och känner mig lite gladare*
    äntligen på väg skrev 2009-12-03 18:36:52 följande:


    Nämen Janos, det låter som du har det jättejobbigt . Skickar massor av kramar. Tror säkert att du blir sjukskriven ist för HP så att du inte behöver jobba iaf.Känner att jag har haft himla tur med min graviditet med tanke på hur ni mått Hilde och Janos. Faxar över lite mer glögg och nygräddade lussekatter och hoppas att ni får behålla det i magen.
  • janos

    Sjukdomar och soffor som bråkar. Idag vill vi ha en lugn fredag och få må bra allihopa! Eller hur!?!?

    Äntligen fredag! Tack för att ni finns och att man kan få gnälla av sig här och framför allt få så mycket omtanke. Ni är bäst!

Svar på tråden Äntligen Fredag del 19