Inlägg från: mammacatta |Visa alla inlägg
  • mammacatta

    Äntligen Fredag del 19

    *fniss*
    Ferdinand!
    Jag tycker det finns ett underhållningsvärde i troll men tyvärr renderar de alldeles för ofta i att några oskyldiga ryker de med för att de blir arga på trollet.


    janos skrev 2009-11-20 11:31:36 följande:
    Jag har aldrig förstått min på troll. Antingen så är jag dum, eller så är jag för godtrogen.Därför trivs jag här, där jag kan känna mig trygg och lukta på blommorna.
  • mammacatta

    Tycker jag med.


    janos skrev 2009-11-20 11:31:56 följande:
    Löften är alltid bra att hålla!
  • mammacatta

    Jag kan inte slita mig. Det är fortfarande massor att läsa på nätet, jag måste ju HANDLA JU!!!

    *rycker i kragen*

  • mammacatta

    Jag belv utslängd härifrån först.
    Mitt första troll gjorde att jag klev låååångt över gränsen för OK och jag åkte ut med buller och bång.


    Chris24 skrev 2009-11-20 12:15:27 följande:
    Nu kolla jag FL! Verkar som BT men snack om familjelivet osv.. haha Så man blir snabbare utslängd där eller?tja, här får man nog säga mer än någon annanstans har jag märkt iaf, kolla bara klädkods tråden som börjat, here we go!
    Man kan lungt säga att jag är den enda busen i den här tråden. De andra är underverk av takt och ton. Skulle vara Gable då.
  • mammacatta

    Intet nytt under solen. Även på FL är de trådarna väldigt infekterade.
    Det kommer alltid tillbaka till att åsikter kan man diskutera men inte personen bakom.
    Amning och AW-trådar brukar folk åka ur till höger och vänster med.


    Chris24 skrev 2009-11-20 12:46:16 följande:
    Hehe, inte jag heller Där fanns ju en överlämnings tråd som ni säkert såg? Guud, vad bråk alltså, det blev bråk till slut hur man än vill försöka vända det till "diskussion only". Folk vill ju så gärna få igenom deras åsikter att det blir bråk till slut.Jag var med i den diskussionen men jag var aldrig nedvärderande/nedtalande/oförskämd osv men 2 där inne blev avstängda, haha, en av dem min polare
  • mammacatta

    Inte från den här tråden, från BT.
    Kan ha varit en sån överlämningstråd, de är som sagt ganska infekterade.
    Vill man vara kvar får man vara mer taktisk...


    Chris24 skrev 2009-11-20 16:24:58 följande:
    Haha, varför blev du utslängd ifrån denna tråden för??Nää, jag blir nog aldrig utslängd men har bråkat med feminist gänget här på BT, 2stycken iaf. Dem andra har jag inte direkt brytt mig om men endast i 2trådar, där jag har pallat o skriva tillbaka.Sen blev min vän, Ario utslängd snabbt pga hon skrev räääätt ut vad hon tyckte o tänkte om både den ena o den andra! haha 1,5h kvar innan jag får gå hem, helt själv är jag kvar på företaget nu, har släckt ner i hallen o myst till det för mig själv hahaha, sen åker jag med tåget hem till mamma och åker med henne på 60-års fest som jag inte är sugen på egentligen men men.. va gör man inte för dem man älskar!
  • mammacatta

    Feel free to sno. Jag har ärligt snott den själv.
    Vilken tråd är det?
    Har man tips på roliga trådar måste man alltid länka.


    Chris24 skrev 2009-11-20 16:36:55 följande:
    haha, så sant. Jag skulle säkerligen kunna bli utslängd från just överlämnings tråden om jag ska va ärlig, kunde själv ha gått hårt åt en viss person men jag backade undan för jag behöver BT just nu och gillar den Nu såg jag en ny tråd som har fått en annan feminist och rycka in med åsikter, jag läser ENDAST den och försöker bita ihop. Hahahaha..Gillade din ena bild skit starkt! Den med handen på asset
  • mammacatta

    äntligen på väg skrev 2009-11-20 17:48:56 följande:


    Gable: Jag har mailat dig! Kram på dig!MC & Hilde: Jag är sjukskriven för mina icke-fungerande händer sen två veckor tillbaka, men har smygjobbat lite ändå iom att jobbdatorn har stått här hemma. Men nu är den väck och det känns skööönt .Jaaaaa Hilde, vi fikar När, var???Janos: Gratulerar till 200! Jag var på Queen-showen i London, vet inte om det är samma, men den var iaf helt fantastisk!!!!Chris: Hej! Kul med nykomlingar i tråden!APG: Vad händer i helgen? Du har ju alltid nåt spännande på gång CM: Kom hit och säg nåt roligt!MC: Är det ok att man skickar dig om det är ngt man är för feg för att skriva själv? Äntligen fredag fö!
    Skicka på du, det är inte mycket jag inte vågar posta.
  • mammacatta

    *check*


    Chris24 skrev 2009-11-20 17:23:46 följande:
    Jag kan inte länka av någon anledning men det är Klädkods tråden du kan kolla, som sagt, jag bara kikar in där ibland o tittar på
Svar på tråden Äntligen Fredag del 19