Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen Fredag del 19

    Haha, jag har fika på jobbet på torsdag, ska baka saffranskaka imorrn tänkte jag! Bullarna moffar jag själv! *mwouhahaha!*

    Men först är jag ledig imorrn, väldigt najs! Vanliga veckor är desto mer intensiva så de här 2 softare sitter bra (men när jag väl jobbar så går det ju i 200 knyck...).

    Crohns - det är nåt med tarmarna va? Har jag en kompis som har och det är periodvis himla jobbigt men periodvis helt ok. tror hennes senaste jobbiga period var just under o efter en graviditet - hänger det kanske ihop?

  • anne på grönkulla

    Massa kramar till janos! Det verkar som riktigt dålig tajming, att maken ska ha så mycket samtidigt som du mår så dåligt. Finns det ingen chans för honom att ta det lite lugnare också? Det behöver nog både du och han och sonen.

  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag!

    Jag får mamsen på besök idag, åker på heldagsutfylkt imorrn o har sen galet på jobbet den kommande veckan, så om jag från i eftermiddag eller så är väldigt borta så vet ni varför!

  • anne på grönkulla

    Kram till catta! Jag hade själv årets julklapssdiskussion med maken igår, den brukar gå ut på att vi enas om att bara köpa symboliska klappar till vuxna. Sen måste han fundera på saken ang sin familj (typ, pallar de att få bidrag till välgörandeändamål och nödhjälp istället för prylar) o så är bollen hans att grunna på. Jag har föreslagit en budget per vuxen - barn får saker. 7-10 dar senare tar han upp diskussionen igen o har då helt glömt det tidigare samtalet utan vill absolut ge alla onödiga dyra saker och är helt enkelspårig på det, inget symboliskt duger alls. Dessutom klarar han inte att tänka om utan ber om ursäkt o gör som han vill ändå. Varför ens be mig eller diskutera saken med mig, undrar jag - rent slöseri med tid o kvinnokraft - jag har viktigare grejer för mig!

  • anne på grönkulla

    Gott Nytt år tjejer! O äntligen fredag dessutom!

    Vad hör jag, finns det nykomlingar?

    Här är vi förlorade i tredje säsongen av Tudors, o imorrn kommer svärmor, hur ska detta gå?

Svar på tråden Äntligen Fredag del 19