• janos

    Äntligen Fredag del 19

    Skönt att operationen är avklarad och att du nu är ledig! Njut! Hur länge ska du gå gipsad? När är knäckis beräknad?

  • janos

    Äpv, det kan väl vara "skönt" att gå gipsad ett tag och bli omhändertagen av maken lite grann. Han verkar ju ha gjort ett toppenjobb med din frisyr bl a.

    Gable, det har blivit mycket bättre här hemma, tack vare medicinerna. Nu fungerar vardagen och hemmet, men det är på jobbet som det blir jobbigt och att illamåendet dyker upp, oftast för att stanna hela dagen. Jag träffade läkare igår och är halvt sjukskriven månaden ut. Känns både och om jag ska vara ärlig. Jag vill ju så mycket mer, än vad jag och kroppen klarar av. Jag skulle inte vilja vara helt sjukskriven. Jag måste ju få känna mig lite nyttig också.
    Däremot är det viktigt att jag tar medicinerna i tid. Om jag väntar för länge så dyker illamåendet upp, som ett brev på posten.

    Mc, hur har du det i ryggläget?

    Ang barnleveranser så har knäckis bf i dec och dom två övriga i mars, om jag inte har fel.

    Sonen fick klippa sig hos frissan imorse och skrek högljud: AJ, AJ, ont! Jag tror inte att det gjorde så ont, men det kanske var obehagligt.

  • janos

    Äntligen fredag!

    Idag har jag "tagit ledigt" i sjukskrivningen och är hemma som MAMMA med våran son. Jag kände att både han och jag behöver det.....dvs skrota runt hemma och bara vara tillsammans och leka.

    Hoppas att jag har gjort rätt beslut och att illamåendet kan vara snäll med oss idag.

  • janos

    Oj vad ni har varit flitiga ikväll! Kul!

    Och grattis äpv till första hundringen i tråden! *applåder i massor*

  • janos

    Sonen blev tvärt hes och nu hostar han och är gnällig. Är det nu man ska bli nervös över svininfluensan???? *orolig så klart*

    Knatar i säng, då jag gissar på att det blir en jobbig natt. Trevlig fredag på er allihopa!

    P.S. Illamåendet var ganska snällt idag och jag och sonen hade en toppendag tillsammans, vankandes i mjukiskläder hela dagen här hemma

  • janos

    Hahahha, natten blev jobbig, men inte för sonen utan för mig. Åkte på en snabbvariant av magsjuka/vinterkräksjuka på några timmar. Nu mår jag "bra" igen. Märkligt!

    Sonen verkar ha haft samma sak, om jag tänker efter och är lite hostig. Hoppas att det inte blir värre.

  • janos

    Troll eller inte?!!? Jag känner mig mest som en häxa med taggtråd i munnen, nu för tiden. Eller kanske som en gnällkärring!

    Nu sitter jag här och fyller i ansökan om havandeskapspenning. Måtte den gå igenom, för då behöver jag bara jobba till årsskiftet.

    Idag har sonen tagit sitt första dagisfoto. Mamsen längtar tills vi får bilderna. Hoppas att dom blev bra!

  • janos

    Tack för det mc!

    Hur länge tänker du ligga på rygg och chatta med troll? Blir du nå bättre?

  • janos

    Åh, tant Gable på besök. Vad trevligt!

    Här kämpar jag på med mitt illamående. Kräkande har minskat betydligt med medicinerna. Nu kräks jag ca 3 ggr/vecka istället för 5-10 ggr/dag. Jag är fortsatt halvt sjukskriven och det verkar passa mig bra. Längtar tills allt är över.

    Hur har du det själv? Tänker på dig med. Har det ordnat till sig med maken? Hur mår liten? kram till er!

Svar på tråden Äntligen Fredag del 19