Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen Fredag del 19

    Hej kära vänner. J*drans va dålig jag varit på att vara här!!
    Känns som om energin inte räcker till riktigt till allt längre. Jobb, soffa, säng... typ.

    Janos: Vilken dramatik med sjukhusvistelse och allt! Skönt att du mår bättre nu!

    Själv mår jag bra och har fortfarande svårt att fatta att vi verkligen är på väg att bli föräldrar . Jag har fått problem med mina händer dock, jag har tappat känseln i några fingrar och det gör ont från fingrar ut i armarna. Har fått skenor plus att jag gör massa övningar men det blir ändå bara värre, så nu verkar det som att blir en liten operation inom de närmaste veckorna. Men allt verkar bra med Knäckis iaf och det är ju huvudsaken.

    Nu ska jag stänga av och titta på körslaget. Stora kramar till allihopa

  • äntligen på väg

    Jag fick göra ett litet "sticktest" hos läkaren i torsdags och då bedömde han att det gått såpass långt att det var läge att operera så att jag kan använda händerna när bebisen kommer ut. Gärna för mig, annars får maken börja borsta tänderna mm på mig .

    Ang hjärtljuden så har jag hört att tjejer ofta ligger högre än killar hela livet igenom, och att man därför kan ana att det är en tjej om hjärtljuden ligger högre än 140 (tror jag det var), men sen har jag läst om många som haft pojkar med hög hjärtrytm oxå, så jag vet inte hur mycket sanning som ligger i det där. Knäckis ligger på omkring 150 så skulle det stämma så är det definitivt en tjej, men vi får väl se vem det är som tittar ut

  • äntligen på väg

    Fru Hilde skrev 2009-10-25 09:24:01 följande:


    Vad roligt att se dig ÄPV!!!
    Tack förresten Skönt att se er igen oxå!
  • äntligen på väg

    Jobbigt att du mår så dåligt igen, Janos. Kanske lika bra att vara sjukskriven så du kan rå om dig själv?
    Funderar själv på att sjukskriva mig tills händerna är fixade, för dom är inte roliga nu, men vi får väl se hur jag gör.

    Hilde: Precis som Gable skrev så är det ingen stor operation, så det är nog snabbt fixat hoppas jag.

    Gable: Tack för infon, skönt att höra att smärtan försvann så snabbt!

    APG: Hur var konserten??

    MC: Hej

  • äntligen på väg

    Jobbigt med ryggskott MC, tur att du kan surfa iaf

    Oj, så mycket snö att ni kan bygga snögubbe Janos! Kul, här har det mest bara varit småmulet, men nu ikväll är det faktiskt stjärnklart

    I torsdags opererade dom handen på mig och jag väntar fortfarande på att känseln i fingrarna ska komma tillbaka. (Var det naivt att tro att det skulle ske direkt??)
    Jag har dessutom fått gips över handleden så nu är ännu mer funktionsnedsatt. Maken får hjälpa mig att tvätta håret och dra på mig stödstrumporna på mina numera hobbitliknande fötter(charmigt ) öppna burkar mm. Men jag tror att det är ett intressant och utvecklande arbet för honom, ha, ha
    Det har iaf kommit nåt bra ur operationen och det är att jag blivit sjukskriven resten av graviditeten. Känns kanon
    Ska bara fixa klart några grejer först, innan jag lämnar in dator och telefon och allt.

    Kramar till alla

  • äntligen på väg
    Gable skrev 2009-11-09 11:17:20 följande:
    Äpv, du ska se att det släpper. Vänta du tills maken ska hjälpa dig att sätta upp håret i en hästsvans. Det var ingen lek! Har nog aldrig haft en sneare och lösare hästsvans i mitt liv, men han var stolt. Till slut När kommer Knäckis förresten?! Vi håller på att vänta ihjäl oss Hilde, när är det du ska ha? Har teflonminne. Janos kommer jag ihåg. I mars... Eller hur?!
    Ha, ha han fick göra ett försök att sätta upp håret på mig i lördags, blev sådär! Funkade bättre när jag gjorde om det själv, med gips och allt
    Knäckis är beräknad till den 17 december. Jag har köpt en liten tomtedräkt i storlek 56

    Janos: Gipset ska vara på i två veckor, men blev det alltför bökigt kunde jag göra mig av med det själv sa läkaren... Hmm, nä det får nog sitta kvar tills stygnen ska tas.

    Det var en ganska rolig läkare förresten. Han såg ut som Per Andersson (tror jag han heter) komikern som brukar vara med i Parlamentet, Time Out mm och bara det var ju ganska roligt! Jag frågade om jag kunde köra bil med gipset och då sa han att jag kan köra utan större problem, men att det inte är godkänt ur trafiksäkerhetssynpunkt, så om polisen kom kunde jag ju slita av gipset bara . Imorgon skulle jag verkligen behöva köra eftersom jag ska till barnmorskan, men vi får väl se.

    MC: Hur går det med ryggen?
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag

    APG: Se det som en utmaning

    Usch va jobbigt med ryggen MC, tur att du har en så hjälpsam karl!

    Janos: Hoppas illamåendet höll sig borta så du har kunnat njuta av dagen med sonen.

    *Stor fredagskram som räcker till alla*

  • äntligen på väg

    Ähum... jo *skäms*. Men det gick bra ! Gipset sitter ju bara över handledens insida...

Svar på tråden Äntligen Fredag del 19