• Gable

    Skönt att du här hemma igen Janos! Är du fortfarande sjukskriven?

  • Gable

    Hilde, jag har op för samma sak. Hade ont i nacken och helt bortdomnad i 2 fingrar men nerveländet var i kläm i armbågen. Det är ingen jätteoperation, jag blev sövd för att jag krävde det men de kan göra den med lokalbedövning också. Jag är så fjantig när det gäller sånt, vill helst inte vara vaken trots att det är större risk att bli sövd.

    Äsch, nu såg jag att det är ju ÄPV som ska opereras. Förlåt mig!

    Kan säga så här, jag hade gått alldeles för länge med nerven i kläm, minst i ett år hade jag problem, så det tog väldigt lång tid innan det gick tillbaka helt. Värken försvann nästan direkt men domningarna i fingrarna fanns kvar länge. Tror nog att det hjälper dig direkt. Jag fick det i andra handen när jag var gravid, men det funkade hyfsat med skena. Efter jag födde försvann det, om jag inte minns helt fel.

  • Gable

    Förresten så är jag helt övertygad om att Janos får en kille Men jag har å andra sidan haft fel förut

  • Gable

    Raringar! Här är jag! Än lever liket som man säger

    Janos, va skönt att du åtminstone har fått en kräkfri dag. Det verkar så jobbigt för dig gumman och jag tänker ofta på dig.

    Äpv, du ska se att det släpper. Vänta du tills maken ska hjälpa dig att sätta upp håret i en hästsvans. Det var ingen lek! Har nog aldrig haft en sneare och lösare hästsvans i mitt liv, men han var stolt. Till slut

    När kommer Knäckis förresten?! Vi håller på att vänta ihjäl oss

    Hilde, när är det du ska ha?

    Har teflonminne. Janos kommer jag ihåg. I mars... Eller hur?!

  • Gable

    Har sett märkliga inlägg från den personen förut så...

    Hej janos-gumman! Läget?!

  • Gable

    Gröningar?!


    mammacatta skrev 2009-11-17 08:41:39 följande:
    *fniss*Eller så är det här en trollfri zon.Hursomhelst är utvecklingen att jag numera har 26 gröningar (tror jag, det är så många) och kvinnan i fråga är trollanmäld.Det har varit ganska turbulent där, jag har fått ungefär 50 inboxningar från andra medlemmar - även trollet! Man kan göra lite nytta även på rygg. anne på grönkulla skrev 2009-11-16 18:53:31 följande:
  • Gable

    Herr o fru G är back on track igen, men det var satans nära att det inte skulle vara så... Jag har av någon outgrundlig anledning tappat era mailadresser. Kan ni maila mig så jag får dom igen?

  • Gable

    Det är bättre här, lukta på blommorna och ha det skönt

    Har i princip lagt ner det andra forumet, det verkar vara så hysteriskt där.

    anne på grönkulla skrev 2009-11-19 17:42:03 följande:


    FL menar jag verkar läskigt.
Svar på tråden Äntligen Fredag del 19