• Myrmor
    Äldre 14 Oct 22:39
    10678 visningar
    97 svar
    97
    10678

    Göteborgsbrudar 2009- Del 7!!

    lägg till i favoriter..

  • Myrmor
    Äldre 16 Oct 13:30
    #8

    Grattis carolina!

  • Myrmor
    Äldre 4 Dec 11:26
    #58

    Hej tjejer! här är det tokmycket att göra. Varje år i september när man tar sig an alla gig känns det lugnt, och sen när december kommer är det bara "hejdå man och barn, jag har pumpat ur, det finns i kylen, vi ses om två veckor" . Gig imorgon, sen sex av sju dagar nästa vecka. Kom gärna och lyssna! (de som är öppna för allmänheten är: betlehemskyrkan imorgon, operan mån o tis, bollebygd ons, kungsbacka tors, liseberg och jullotta söndag).

    Har oxå fått se lillchampagnetösen . Jättesöt!

    Lycka till Linvinter!! Hoppas dagen blir underbar! Jag hejar oxå på sms-varianten.

    Och ni andra: GOD JUL!! (om jag inte hinner in och skriva innan jul, läser som hastigast så ofta jag kan). Tar gärna en snabbfika efter den 14:e, då luugnar det ner sig för mig, messa mig om ni bestämmer er för att ses!

    Kram!

  • Myrmor
    Äldre 10 Dec 20:21
    #64

    Hallå tjejs!

    Är hejdlöst sliten i halsen så jag tog ledigt ikväll. Kom på söndag istället danielaa! Liseberg kl 16 på stora scenen, kommer bli supermysigt juligt lovely!

    Vad mysigt med alla som finner kärleken på bröllop, vi hade ett par som fann varandra på vårt oxå (men det har spruckit nu ). Känns väldigt hollywood, eller?

    Baver: Det är nu på söndag vi sjunger, tror inte att jag var på tv i söndags så vitt jag vet, men vi fick fina recensioner i både gt och i boråstidningen www.bt.se/nyheter/bollebygd/luciafirande-i-gospelton-lockade-fram-skratt-svang-och-ljuva-tarar(1674192).gm där till och med jag fick stå med med mitt gamla namn. .

  • Myrmor
    Äldre 10 Dec 20:25
    #65

    ser att länken blev trasig, man måste klippa och klistra

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 7!!