• Teapot
    Äldre 13 Oct 22:31
    10688 visningar
    97 svar
    97
    10688

    Göteborgsbrudar 2009- Del 7!!

    Del 7, jisses...

    Har pratat brudbukett idag Satt ner med floristen i 45 min och pratade fram o tillbaka olika blommor och former och pynt hot och dit. Tror jag bestämt mig nu, ska få pris på det senare i veckan. Grejt!!

  • Teapot
    Äldre 14 Oct 14:28
    #4

    Åh, hade massa bilder med mig! Det blir en rund handbunden bukett, som inte skall vara helt perfekt i formen utan lite oregelbunden (inte för "stramt" liksom). Den kommer att gå i varma vita nyanser med lite grönt runtom. Två sorters rosor, ranunkel och prärieklocka bidde det, med pärlor i vitt och turkos på silvertråd som lite pynt runtom. Och antagligen ett vitt sidenband med smalare turkos tråd runtom runt stjälkarna. Tror det blir jättebra!!

  • Teapot
    Äldre 16 Oct 15:14
    #9

    Grattis Carolina! Hoppas ni hade en bra dag

  • Teapot
    Äldre 24 Oct 15:04
    #18

    Tx2, måste vara mysigt ändå att sitta och välja bilder Ska det scrappas och fixas också?

  • Teapot
    Äldre 4 Nov 11:51
    #27

    Håhå jaja, mindre än två månader kvar

    Linvinter: vi kommer att ha meny med både mat och dryck i vårt festhäfte.

    Tx2: Har inte fått nys om någon hippa, men tror jag vet när mannen skall bli utsatt. Har dessutom sett att vänner från olika håll helt plötsligt funnit varandra på facebook så något är väl i görningen... har inte funderat så mycket över hippan, mest varit nervös för stackars S och hans svensexa av någon outgrundlig anledning!

    Vi har äntligen lyckats få riktigt folk som kan servera under middagen! Känns sååå skönt. Nu är liksom det mesta i hamn! Dock har pysslandet med festprogram och liknande legat i dvala ett tag. Råkade upptäcka pärlpyssel... men nu ska jag väl ta tag i det också. Fått ett servett-bakslag också. Trodde jag hittat fantastiska pappersservetter med "linnelook" superbilligt, men det visade sig vara mer "hushållspapperslook". Så nu blir det till att få tag på dyra servetter dessutom. Nåja.

    Linvinter, imorgon har ni en månad kvar. Yey!!!

  • Teapot
    Äldre 10 Nov 11:33
    #29

    Spännande Linvinter! Ni har ju bara drygt 3 veckor kvar nu eller något sådant! Iiiih!!! Själv börjar jag känna att det är ju faktiskt inte så långt kvar... kanske att man borde se över vad som skall göras och när snart

    Någon som har ett välarbetat och beprövad körschema för den stora dagen att dela med sig av!?

  • Teapot
    Äldre 11 Nov 22:09
    #30

    Hallå fruarna! Idag har jag inhandlat bröllops-under Inte helt nöjd, men det blir nog bra ändå. Provade med klänningen nu och allt sitter på plats

    Annars är det massa pyssel som ska fixas. Pappperspyssel i form av festprogram och vigselprogram. Har fått för mig att göra egna servettringar också, så det ska pysslas med. Liiiite stressad blir jag allt när jag tänker på det, men mest känns det roligt!!

    Kanske man skulle börja fundera på att jaga fatt vigselförrättaren snart också... hur snart innan har ni "fått kontakt"?

  • Teapot
    Äldre 19 Nov 17:37
    #35

    baver - fy vad fräckt! Låter verkligen inte kul, vigselringen o allt. Men hoppas ni får det riktigt mysigt till BKO och att nya ringen känns rätt!!

    Har fått tag på prällen idag Så vi ska träffa honom på tisdag och prata lite och kolla in den nyrenoverade kyrkan!! Blev alldeles nervös när jag pratade med honom. Det känns liksom mer och mer på riktigt

    Daniela, jag kanske får ta en tripp utåt dina trakter någon dag och lösa ut de där totalt bortglömda calligraphen-grejerna

  • Teapot
    Äldre 23 Nov 15:23
    #37

    Min kära blivande har haft en hård helg. Verkar iaf varit en rolig svensexa. Själv låg jag hemma med vaccinsjukan, mindre kul.

    Och prästen har fått lämna återbud, så nu ska vi inte få träffa honom förrän nästa vecka. Verklighetsgraden sjönk något.

    Linvinter, mindre än två veckor kvar!

  • Teapot
    Äldre 29 Nov 13:33
    #46

    linvinter, härligt att ringen blev så bra Verkligen nära nu, man kan nästan räkna timmarna!

    Apropå hur berätta för vännerna kan det vara så att vissa tycker det är jättekul att läsa om det på facebook, andra kanske blir lite stötta. Jag fick ett sms av en vän till mig att hon gift sig, de hade gjort det i hemlighet, och var nog trevligare än att läsa på facebook. Även om innebörden var den samma, hon skrev inte att "nu är jag gift" utan bara ett vanligt sms och sen sitt nya namn.

    Jag blev hippad igår! Var en riktigt kul dag, har lite träningsvärk i skrattmusklerna faktiskt Ser med bävan fram emot att ta del av bild och ljud från gårdagen...

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 7!!