Inlägg från: Tausen |Visa alla inlägg
  • Tausen

    JUNI 2010 nr 3

    ja blev lite fundersam där..kändes lite märkligt om du skulle gifta dig med någon som redan var gift..haha


    Trollia skrev 2009-11-20 17:27:03 följande:
    Haha--oj det blev nog lite fel..menade min sambos fars fru förstås..hihi blir så med långa förklaringar när hans släkt är delad o nya familjer..hihi
  • Tausen

    Det känns fortfarande lite overkligt..kommer det nog göra ändå tills det är klart tror jag och då kommer det nog kännas lite overkligt att vara gift istället.. :)
    Vi kommer skicka inbjudningarna i januari redan (gifter oss 19), det är ju semestertider och vill hellre skicka tidigt så att folk kan planera...kommer ha o.s.a två månader innan så att vi kan planera med maten och så.

  • Tausen

    Kan vara bra att skicka innan folk ska bestämma semestrar på jobbet och det brukar väl vara i februari va?! (kanske mars på vissa ställen)

  • Tausen

    härligt!
    Själv har jag fått hem min klänning från kina - älskar den!!
    och så tror jag att jag har hittat min ring :) (på rea)
    Bilder finns i mitt galleri :)

  • Tausen

    ona: tack tack, den känns bra!
    hoppas att din mamma bli bättre...jobbigt...

  • Tausen

    Ja nu är det banne mig nära...dags att sätta igång och fixa med allt

  • Tausen

    Vi skall skicka inbjudningarna nu i januari... så kommer vi ha osa 2 månader innan.

  • Tausen

    Vi bestämde det datumet helt oberoende av daniel och viktoria...vi tyckte det kändes riktigt fånigt när vi märkte att det blev samma datum...menmen så kan det gå,...


    Love2010 skrev 2010-01-03 11:37:30 följande:
    Hallå och gott nytt år alla junibrudar!Tycker det är så roligt när jag ser 19 juni att folk ska gifta sig då (samma som Viktoria & Daniel), det är ju min födelsedag. Det kommer nog bli en av de märkligaste födelsedagarna i mitt liv då inget fokus ligger på mig utan på alla som gifter sig, och självklart Viktoria & Daniel då. Haha!Nu närmar det sig, om 5 månader är det på gång!
  • Tausen

    Det börjar verkligen närma sig...Hur ska ni göra med maten? Vi kommer laga en egen buffé och behöver tips på billig mat som funkar... Är svårt att få ihop det med en liten budget...

  • Tausen

    italiensk buffe låter trevligt.. att ha kall mat är nog smart annars måste ju nån värma maten också. Minipizzor lät intressant, hur gör man såna?


    Kribban skrev 2010-01-06 21:30:35 följande:
    Som sagt jag är imponerad :)
    Tausen: Har varit på massor med bröllop med egen buffé de senase åren och det har varierat med allt från italienskt med mycket kallskuret och mini pizzor, till meze inspirerat med mycket röror och små kyckling och kött spett till. Säg till om du vill ha mera "exakta" tips, kan nog leta fram lite recept (hyllorna svämmar över av  kokböcker) Det senaste vi var på i höstas hade till och med sparat in pengar på tårtan genom att de hade en tårt buffé. Hon själv och hennes systrar hade bakat två tårtor var så det fanns allt från prinsess- till chokladtårtor. Så alla kunde ta den sorten de tyckte om (eller lite av alla) De vart mycke uppskattat av alla..
  • Tausen

    Åh låter jättegott! Tar det tid? Vi kommer väl ha ca 90 gäster...
    åh önskar verkligen att catering hade kunnat rymmas inom vår budget!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 3