Inlägg från: Skogshuggarbrud |Visa alla inlägg
  • Skogshuggarbrud

    JUNI 2010 nr 3

    Hejsan alla blivande brudar och brudgummar!
    Jag har följt tråden lite men inte gjort något inlägg än!
    Tänkte mest dela med mig av min lycka!
    Har hittat våra vigselringar mycket billigare på ett ställe och ska dit nästa fredag och beställa dem!!!
    Känns nästan lite overkligt. Förvisso hänger redan klänningen här hemma, men ringen känns nästan större, just för att jag ska ha den på mig dagligen i resten av mitt liv!
    Hur går de för er andra i planeringen såhär i hösttider?!

    Listan:
    4 JUNI-
    JosieJose

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra
    Skogshuggarbrud

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • Skogshuggarbrud

    De verkar som jag med fallit bort från listan!
    Min klänning hänger här hemma sedan i juni, jag skulle så gärna vilja ha på mig den varje dag. Har dock lyckats med att bara prova den en gång sedan jag fick hem den.
    Nu väntar vi med spänning på ringarna som vi beställde i fredags, ska bli så skoj att få se hur min vigselring blev! Kommer vara jobbigt att låta bli dem, då de är lite lättare att prova!

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010
    ona
    Kribban

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie
    Gumzan

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra
    Tausen
    Lina o Peter
    Skogshuggarbrud

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • Skogshuggarbrud

    Känner att jag behöver skriva av mig lite!
    Bröllopsplaneringen går framåt, för lite mer än en vecka sedan var vi i Ängelholm hos vigselbutiken och beställde våra vigselringar!
    Idag kom de med posten!
    Dom är såå fina, är helt kär! Vi hade sen länge bestämt oss för vilka ringar, bara det att min vigselring skulle specialbeställas. Vi gjorde en schalins K2 till en schalins solvind med färre stenar men större(förutom centerstenen).
    Har lagt upp en bild på ringarna i vårt galleri!
    Så nu är det bara lite annat smått och gott kvar att fixa!
    Otroligt vad man kan längta och vara glad!

  • Skogshuggarbrud

    Jag tycker inte de. Känns som att de hade blivit dyrare att göra en helt ny ring. Sen fick vi så pass bra pris att vi inte kunde låta bli. Eftersom skenan på solvind var fel och min m2b ville att jag skulle ha något liknande så spann vi vidare på K2, eftersom den är samma centersten. Sen tyckte även min m2b att stenarna på solvinden va för små. Schalins gjorde ett kanonjobb med ringen, likaså vigselbutiken som hjälpte oss med beställningen!

  • Skogshuggarbrud

    Idag är det "bara" 7 månader kvar! Wiie! Det börjar verkligen närma sig med stormsteg nu! Längtar så mycket!

  • Skogshuggarbrud

    Va skönt att du har bestämt dig! Jag är så nöjd med min specialbeställda solvind, skulle såå gärna vilja ta på mig den redan nu!
    Har du kollat runt på lite olika ställen ang pris? Vet nämligen att de skiljer en hel del, tusenlappar tom. Kan verkligen rekomendera vigselbutiken.se dom var kanontrevliga och såå bra service. Fick hjälp både via mail, tele och i butik!
    Lycka till!


    yatzy86 skrev 2009-11-22 21:09:52 följande:
    Nu har jag nog bestämt mig för en ring också :) Blir en solvind ifrån Schalins. Vi beställer den väl efter jul någon gång för de sa i butiken att de kan tänkas komma en höjning av priset i slutet av februari, rätt skönt att ha den kostnaden borta också :)
  • Skogshuggarbrud

    Tjena tjejer och killar!
    Känns som att tiden bara flyger förbi och att de verkligen börjar närma sig nu, med stormsteg. Känns som vi de flesta stora grejerna avklarade och planerade. Sitter numera och funderar på hur den perfekta dukningen ser ut för oss. Hur har ni tänkt?
    Känns som det finns en massa små grejer som sätter pricken över i:et. Huvudbryet är bordsplaceringen, själva lapparna vid platserna samt favors?! Om man nu ska ha det?!

  • Skogshuggarbrud

    Vi sitter och håller på med inbjudningarna! Gubben min sitter och skär med skärmaskinen, fina mönster i kanterna blir det! Ska försöka hinna få de klara tills måndagen den 11 januari och skicka ut dem då, har en del pyssel kvar med både lim och ståltråd. Ska dock hinna med både 25års släktkalas och ev en 25års fest för gubben innan :P, men de ska nog bli bra! Längtar som bara den tills juni! Måste ta tag i mitt lite mer hälsosamma liv, så man kommer i sin klänning :p!
    Kram på er!

  • Skogshuggarbrud

    Hallå alla!
    Nu känns det verkligen som att de har börjat hända något! Som jag skrev häromdagen så satt vi med inbjudningskorten. De blev helt färdiga igår, tom nerlagda i kuvert med frimärke!
    Idag blev det en tur till Skåne och Malmö där mina kära tärnor väntade!
    Har idag provat ut och beställt tärnklänningar! Wiie! Är så nöjd! Blev dock lite granna diskussion i affären, då de hittade en halvlång klänning som visade sig vara en av deras favoriter. Jag bad dem dock redan från början om att klänningarna skulle vara hellånga, så efter några om och men blev det en skitsnygg chiffong klänning. Fick dock ge med mig lite med nyansen, men de blev lila, dock lite mörkare. Som tur är har jag ännu inte handlat något mer än slipsar och dessa på dressman för 300kr, så kan nog offra mig att ev köpa nya :P
    Bilder kommer inom kort!
    Lycka till alla!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 3