Inlägg från: JosieJose |Visa alla inlägg
  • JosieJose

    JUNI 2010 nr 3

    Hej hej,
    Jag verkar ha ramlat bort från listan, sätter dit mig igen..

    Vad härligt att fästmannen är så intresserad och vill vara med och planera. Jag får nog hålla med Trollia.. Min kille är lite långsam i starten kan man säga.. Knappt någonting skulle ha hänt om jag inte hade tagit tag i det. Men han har mycket fler åsikter än jag trodde han skulle ha faktiskt, vilket är kul.

    Ona- köpte du klänningen du fastnade för när ni var ute?

    Jag beställde min klänning förra veckan! Så spännande, synd att tar sån tid bara att få den levererad. Eller det kanske är bra, jag skulle nog inte kunna hålla mig från att prova den hela tiden om jag hade den hemma redan nu....

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010
    ona
    Kribban

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie
    Gumzan

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra
    Tausen
    Lina o Peter

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • JosieJose

    Det är svårt att hålla sig. jag vill ha min klänning nu! Hoppas att den har kommit när jag är hemma i sverige över jul så jag kan prova den igen.... Det var en av de första jag provade redan i våras så kommer inte exakt ihåg hur den såg ut på. Men jag jämför alla andra klänningar med den så det känns helt rätt.

    Var gifter ni er någonstans?

  • JosieJose

    Åh vad kul Trollia. Grattis. Kan tänka mig att det är svårt att hålla sig från att prova klänningen hela tiden.. Skönt att den passade så bra också.

    Vi gifter oss i grekland så förhoppningsvis behöver vi inte oroa oss för att det inte ska vara soligt. Men å andra sidan kommer det ju vara ganska varmt. 25+ under dagen!!
    Risken är väl att många kommer ha solglasögon på sig så korten kan ju se kul ut..

  • JosieJose

    Min fästman är engelsk och vi kunde inte enas om vilket land. Han ville inte sverige och jag ville inte england så jag letade runt lite på internet och vi funderade på Santorini ett tag men det är så himla dyrt och så hittade jag information om Zakynthos. Och alla bilder ser så himla fina ut så det blev där. Vi var nere i somras och rekade lite. Verkligen jätte fint!

    Det enda är att man förlorar allt pyssel när man åker iväg. Alla små saker jag gärna skulle vilja kunna göra men å andra sidan är det är rätt skönt att gå igenom en bröllopsfixare som vet allt som behöver ordnas.. Jag tror att det kommer ta bort mycket av stressen i all planering.

    Hur går det för er andra? Gifter ni er kyrkligt eller borgerligt?

  • JosieJose

    Vi skickade våra inbjudningar för två veckor sedan. Eftersom vi gifter oss utomlands ville vi ge folk gott om tid att hinna fixa och boka resor och så. Vi behöver också ange antal gäster redan i januari så det fick bli lite tidigare än vanligt.. Det är så spännande, flera svarskort har redan kommit in!!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 3