Inlägg från: Greeneyes |Visa alla inlägg
  • Greeneyes

    2011 brudar del 4

    Hej alla!
    Kul att hitta den här tråden, vi ska också gifta oss sommaren 2011 Vi har varit och valt ringar hos en guldsmed i stockholm som ska göra dem, så nu väntar jag bara på att min sambo ska fria - han har tydligen en jäääättebra plan... Därefter kommer vi att boka kyrka och lokal, så vi har inget datum satt ännu. Men jag/vi planerar för fullt

  • Greeneyes

    Vi förlovade oss dagen innan julafton, men det mesta känns typ klart redan! Vi har sagt maj 2011 eftersom även vi behöver spara ihop pengarna.
    Vi har faktiskt bokat lokal redan eftersom vi ska gifta oss utomlands och ville vara säkra på att få ett datum då det är populärt ställe. Sen har jag nog valt klänning, men tänker inte beställa den förrän det är ungefär halvåret kvar. Det är väl inbjudningarna som är det jag tänkt minst på än så länge, haha.

    Varelse: varifrån har ni beställt magneterna? vi funderar också på något sånt eftersom vi behöver skicka ut save-the-date snart då folk behöver spara pengar till resan etc.

  • Greeneyes

    varelse: Vi ska faktiskt gifta oss på ett slott i Skottland Tack för tipset, ska kika där!

    Marie: Välkommen Vi valde maj pga att risken finns att många har andra semesterplaner i juli, och att det är midsommar etci slutet på juni. Och i början på juni fanns inget datum som passade oss helt enkelt. Jag tror inte att man ska välja datum utifrån väder, det kan ju variera från år till år.

  • Greeneyes
    varelse skrev 2010-01-09 10:40:27 följande:
    Greeneyes: Inga problem! Jag delar gärna med mig av alla tips som jag kan tänkas ha och som andra kan tänkas vilja ta del av. Det är väl därför vi hänger här på forumet? Åh, Skottland! Vad härligt!! Jag har aldrig varit där själv, men jag har alltid drömt om att åka dit. Det ser så vackert ut på alla bilder och alla jag känner som varit där säger att bilderna man ser stämmer överens med verkligheten.
    haha, vi har inte heller varit där, men fint lär det ju vara, vädret kan det ju vara sämre med
  • Greeneyes

    yep! Har en kompis som tydligen har ett "tur-paraply" som brukar lånas ut, och det har ju funkat hittills - 100% regnfritt. Men men, man får se till att skaffa nån fin bolero eller nåt ifall det blir galet kallt i maj..


    varelse skrev 2010-01-09 10:58:07 följande:
    Vad spännande! Klart det kommer att vara fint! Jo, vädret i Storbritannien tenderar ju att vara... regnigt ganska ofta. Men vad sjutton - det är ju bara en god ursäkt för att skaffa ett riktigt snyggt och lyxigt bröllopasparaply att ha som backup!
  • Greeneyes

    tack för tipset, ska kika på det


    varelse skrev 2010-01-09 12:00:23 följande:
    Det låter som en god plan! Och ett bra paraply! :D Kolla bolero, capé eller liknande. Om du stickar/virkar kan du hitta många fina mönster på garnstudio.com/drops men om du inte stickar/virkar kanske du känner någon annan som gör det? Bara ett tips, ingen aning ifall det passar dig eller inte.
Svar på tråden 2011 brudar del 4