• Cantaton

    Tantvarning6

    Känner inte till dig, men hej, hej o kram


    MittiPrickBrud skrev 2009-10-21 22:50:22 följande:
    Hejsan tanter!Kommer ni ihåg mig månne? Jag tappade bort mig själv och mitt bröllop blev inställt och allt som var planerat blev helt annorlunda så jag var tvungen att ta en paus. Nu känner jag att jag kan återvända och låta hoppet återvända lite också, så jag tittar in och tvångskramas med den som kommer ivägen!*´kramar*
  • Cantaton

    ÅÅåh vad jag bara ville sova imorse. Är sååå, så trött... Men så har min praktikant varit sjuk mån-ons och skulle komma idag, så det var bara att masa sig upp. När jag så står ute på gatan på väg till t-banan kommer SMS:et. Ej frisk, ska till doktorn.... Åååh, kändes ju dumt att gå in, klä av sig allt och lägga sig i sängen då. Så nu har jag kommit till kontoret. Kan jag komma igång och bli lika effektiv som igår?

  • Cantaton

    Åh jag fick just en kram av projektledaren för att jag hade jobbat så bra igår och hunnit så långt. Så nu blev jag ju glad Bara att köra på då!!

  • Cantaton

    Mitt riktiga mål är det 22kg till, så några hekton hit eller dit på vägen... tjaa

    Men ja, den där strategin funkar nog


    lillabruden skrev 2009-10-22 11:29:03 följande:
    oj vad mycket stavfel.....ni förstår ändå hoppas jag!!!Och grattis Canttant!!! Inte illa med 9,9kg även om det var några hekton till 'målet'! vet precis hur du ska göra; sätt igång värsta party plattan, kanske nått med Barry White? Hans röst är ju bara så fin!! och skaka rumpan lite o sjung så högt du kan!!!! så kanske du är dem dära hektona mindre
  • Cantaton

    Tinker. Ja, snart är det riktig mat Och ja, då borde jag ju kunna träna som jag vill igen - verkligen ta ut mig! (Men jag har fått världens vad- och armmuskler). Huvudvärken har tack och lov försvunnit redan. Kroppen har ställt om sig och de värsta gifterna är väl borta..

  • Cantaton

    Sovmorgons-, tvättstuge och slapplördag. (Ska visst jobba lite också, men det blir i min egen "slapptakt" hemma vid köksbordet eller i soffan.)

Svar på tråden Tantvarning6