• Bluebride

    Tantvarning6

    Godmorgon Här sitter man med världens huvudvärk, jäkla blodtryck. Måste nog få något i mig

  • Bluebride

    är e det matdags förlillan å jag sitter med världens huvudvärk

  • Bluebride

    SNÖ?!

    Här är det dags att börja städa, det värsta jag vet, fy fasen. Å med huvudvärk också.


    Fjällbruttan skrev 2009-10-11 10:38:49 följande:
    En tant till på ingång Idag ska jag ut i snön med en skurhink! Men jag ska bara ta mig bort till husvagn och vinterstäda den, mutade de äldre döttrarna att åkapulka med sin lilla vilda syster, så slapp de städa, de tog budet på en gång Jepp, vi har fortfarande snö, har legat sen i onsdags och igår grillade vi... dvs mannen stod ute i snöfall och grillade och tjejligan dukade och satte sig sedan lugnt i soffan och väntade på att hjälten skulle komma in, gott var det!!
  • Bluebride

    grattis


    MV85 skrev 2009-10-11 14:53:18 följande:
    Ehmn... Ja, sen i början på juni är jag det. Därför jag inte varit så aktiv här inne. Blev hastigt och lustigt singel i somras och gav i den vevan upp hoppet totalt - tills jag träffade den man jag umgåtts med nu.
  • Bluebride

    Här har huvudvärken släppt och jag har äntligen betalt mina räkningar. Har tittat på ensam mamma söker och ser nu en långfilm på trean, men den var inte så bra, så jag ska se om det finns något annat att se. Hoppas många ebay-köp kommer dyka upp i veckan.

  • Bluebride

    vet hur det känns. Blev dumpad 85 dagar före mitt bröllop, när är nästa bröllop i planeringen och det är bara 7 månader kvar


    MV85 skrev 2009-10-11 22:19:51 följande:
    Bluebride: Tack Det känns underbart! Och oväntat! didis: Tack! Känns så härligt att alla är så välkomnande tillbaka
  • Bluebride

    Skulle gått till öppna förskolan idag med lillan, men jag kände imorse att jag inte klarade pga min huvudvärk som kommer pga lågt blodtryck. Tycker inte måndagarna är lika viktiga, då det bara är lek och min lilla tjej kan inte göra så mycket än. Men hon är nöjd ändå. Ska nog äta upp resten av min pastasallad från igår, börjar bli hungrig.

  • Bluebride

    känner igen detta. Min kille tycker jag e barnslig när jag är ledsen. Jag kan vara ledsen för saker väääääääääldigt länge


    lillabruden skrev 2009-10-12 10:43:48 följande:
    godmorgon i vinterkylan (jo, det är vinterkallt *surar*)jag tror jag behöver lite hjälp.......Jag kan väl inte vara den enda vars man/partner inte förstår ens humörsvängningar? Tycker det verkar som om Carlos tror att man inte kan vara upprörd över samma sak mer än en gång! Hade ett sammanbrott imorse för en del "gamla" saker, men han menade på att det var ju gammalt nu o sååå ledsen kan jag väl inte vara fortfarande! Är det mig det är fel på? Eller är det bara så att han, så typiskt som alla män i min omgivning, inte tål när jag är ledsen och gör allt för att jag ska sluta gråta?fast jag försöker vara öppen med mina känslor så verkar det som att han blir lika förvånad varje gång jag blir ledsen......har ni det så också?
  • Bluebride

    knäppa är vi inte, de är våra gubbar som är


    lillabruden skrev 2009-10-12 11:01:09 följande:
    skönt att det inte är bara jag som blir knäpp!!! *kramar*
  • Bluebride

    vi kan inte vara hemma samtidigt längre, alltså båda arbetslösa och så, vi går på varandra och bara grälar, det har blivit bättre sen har har börjat studera

  • Bluebride

    här är det nu mulet och det blåser, tänkte i alla fall gå ut på promis med dottern.

  • Bluebride

    Låter underbart


    MV85 skrev 2009-10-12 13:40:24 följande:
    Solen skiner och träden lyser orange-rött mot mig, jag är nykär och saker och ting börjar se ljusare ut...Kan man vara annat än nöjd med livet?
  • Bluebride

    Grattis till jobbet


    Bobou skrev 2009-10-12 13:44:31 följande:
    Nu har jag fått jobb! Äntligen känns det som att det är klart med den där professorn som jag var och pratade med för ett par veckor sedan, som ni kanske minns... Trodde nog att det skulle bli så, men ändå är det jätteskönt!Jag var ju faktiskt och pratade med en person till också, och även av honom fick jag ett jobberbjudande, som jag tackade nej till. Får man ens göra så i lågkonjunkturen?! Men jag tror att han kanske missuppfattat min kompetens, för det jobbet var inte rätt för mig och jag var inte rätt för det jobbet. Rätt person på rätt plats är ett kollektivt ansvar, n'est-ce pas?
Svar på tråden Tantvarning6