• Bobou

    Var är alla tanter när jag behöver dem???

    Men här är ni ju!

    Jag tänkte att maken till tyst tanttråd har jag då aldrig sett! Och en fredag dessutom! Men så ser jag ju att ni har fredagsmyset i full gång i den här tråden istället! Härligt!

    Jag har ju vinkat av pojkvännen idag. Sorgligt fast rätt okej ändå, är glad och entusiastisk för hans skull. Tills jag kom hem från Arlanda och plötsligt insåg att vi i resfebern glömt att det är vår årsdag idag...! Fastän vi pratat förut om att det var tråkigt att han skulle åka just den dagen! DÅ blev jag ledsen, men fick en konstig reaktion; jag kände bara "nej, nu orkar jag inte det här" och somnade och sov i två timmar! Hjärnan alltså, man blir ju inte klok på den ibland...

  • Bobou

    Tack dfk!

    Det ÄR såklart känslomässigt, men man kan vara konstruktiv eller destruktiv i sin saknad, har jag märkt... Tyvärr vet jag sedan förut att jag lätt blir destruktiv; ledsen och irriterad, men jag jobbar på det konstruktiva och försöker påminna mig själv om att anledningen till att jag saknar honom ju är att jag tycker så mycket om honom, och det är BRA!

    Frullegulle, det där låter INTE kul! Lägg dig i sängen med en varm dator på magen så känns det kanske bättre!

Svar på tråden Var är alla tanter när jag behöver dem???