• Majlov­e
  Äldre 5 okt 15:13
  3821 visningar
  9 svar
  9
  3821

  Brudar i nordöstra Skåne

  Var finns ni brudar i nordöstra Skåne som planerar inför er stora dag? Jag tänkte att det kunde vara kul att samlas och utbyta erfarenheter om allt som är av intresse under bröllopsplanerandets gång.

  Allt från lokaler, frisörer till brudklänning, fotografer och florister.

 • Svar på tråden Brudar i nordöstra Skåne
 • Trista­n79
  Äldre 5 okt 18:34
  #1

  Jag bor i Blekinge men ska gifta mig utanför Kristianstad, gills det?

 • Trista­n79
  Äldre 5 okt 18:37
  #2

  Såg i din presentation att du hade fundering om vart du ska börja....jag vet: Kyrka, lokal och en bra fotograf! Allt annat ordnar sig....och gör det nu för ska du gifta dig i maj så är det hög tid eftersom det är en populär månad.

 • chacho­unette
  Äldre 5 okt 19:22
  #3

  Hej hej! Kul med denna tråd! Vi ska gifta oss 12 juni i Fjälkestads kyrka och ha festen på Villandsgården i Fjälkinge. Hoppas det blir bra!

  Har funderat en del på vilken frisör och florist jag ska ha så jag tar gärna emot tips! Just nu lutar det nog åt att jag tar hår och make-up på Ateljé Håret. De är hyffsat billiga om man jämför med andra och så ska de ju va brudspecialister så jag hoppas det blir bra. Någon som har erfarenhet av dem?

  Florist blir nog Mats-Ola eller Viola Design. Jag skickade en bild på en brudbukett som ser ut ungefär som jag vill ha den till Viola Design och den skulle kosta 900-1000 kr vilket väl var ett hyffsat pris.

 • Majlov­e
  Äldre 5 okt 20:07
  #4

  HEJ!! Vad kul med fler brudar i den här delen av landet. :) Ja, kyrka och lokal är det första som ska bokas. :)

  Tristan79: klart att det gills, du är väldigt välkommen här. När ska ni gifta er?

  Vi har prel satt den 15 maj och hoppas att vår kyrka och tänkte lokal är ledig. Blir nog till att ringa runt imorgon och höra oss för. :)

  Funderar oxå på florist och frisör mm. Brukar klippa mig på klipp & kryll så jag funderar ju på dem. Däremot så har jag gjort en uppsättning där tidigare och då var jag itne jätte nöjd. Men de har ju flera olika frisörer och om man får gör en provuppsättning innan så ska det nog inte vara några problem.. Make up store ligger ju mittemot dem med så då kan man ta sminkningen där. En kompis till mig som gifte sig i augusti fick en sminkning där på sin möhippa och det blev jätte fint!

  Funderar lite på färgtema.. Vad har ni tänkt er??

 • Trista­n79
  Äldre 5 okt 22:31
  #5

  Vi ska gifta oss den 25 september 2010 på Tomarps Gårdshotell, borgerligt, med kaffe och tårta efter samt middag enbart för familjen på kvällen.

  Jag har inte bestämt mig för florist ännu men jag klipper mig hos Sasha på frisersalongen ovanpå Gallerix (minns aldrig vad den heter) och han är superduktig på både hår och smink!!

  Jag har nog inte funderat så mycket på färgtema eftersom vi inte ska ha fest efter men kanske rosa och nougat....

 • Majlov­e
  Äldre 7 okt 19:04
  #6

  Nu har jag iaf bokat kyrkan så nu är datumen helt spikad. Var inga problem alls den 15:e maj. De tyckte tom att jag var ute i god tid.. Så olika det kan va. :)

  Var i stan och köpte två tidningar om bröllop idag, kul att ha och bläddra i för att få lite ideér. Måste komma ihåg att plocka undan dem när man har besök bara, vi har ju inte gått ut med nyheten riktigt ännu. :)

 • chacho­unette
  Äldre 7 okt 21:23
  #7

  Härligt Majlove! Vilken kyrka blir det?

  Jag bor inte heller i Skåne för tillfället utan i Linköping, men har föräldrarna kvar i Åhus. Därför har jag lite problem med särskilt frisör eftersom jag inte klippt mig Kristianstad på typ 10 år... Men ska man inte ha nån jätteavancerad frisyr så tror jag de flesta ställena funkar.

  Färgtema för oss kommer bli vinrött och vitt/beige/champagne. Tycker det är väldigt fint och stilrent att bryta den mörka färgen mot den ljusa. Sen är ju rött så romantiskt det kan bli... Dock är väl inte vinrött den färg som är mest rätt för årstiden då vi ska gifta oss (juni) men det struntar jag i...

 • Majlov­e
  Äldre 5 nov 22:44
  #8

  Hallo tjejer. Nu var det ett tag sen det skrevs något här. Hur går det för er?
  Vi har legat lite lågt med bröllopet nu några veckor men idag satte det fart igen... då jag var och provade klänningar inne i Kristianstad. Känns lite mer verkligt nu, men gud vad svårt att välja. Har två som jag velar lite emellan nu.
  Vi har bokat kyrkan som sagt och nog bestämt oss för lokal.
  Har iaf fått klartecken från vår "kock" och han ställer gärna upp och lagar vår mat, super skönt att ha det fixat.

  Nu måste vi bara boka en fotograf.. har ni bokat? Vem?

 • Anjö
  Äldre 8 nov 20:35
  #9

  Hejsan!
  Ska gifta oss nästa år. Har bokat lokal och kollat lite efter kyrka. Undrar om det är någon som har tips på någon som kan sy upp bröllopsklänning. Har köpt tyg.

Svar på tråden Brudar i nordöstra Skåne
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.