• chacho­unette
    Äldre 5 Oct 19:22
    4862 visningar
    9 svar
    9
    4862

    Brudar i nordöstra Skåne

    Hej hej! Kul med denna tråd! Vi ska gifta oss 12 juni i Fjälkestads kyrka och ha festen på Villandsgården i Fjälkinge. Hoppas det blir bra!

    Har funderat en del på vilken frisör och florist jag ska ha så jag tar gärna emot tips! Just nu lutar det nog åt att jag tar hår och make-up på Ateljé Håret. De är hyffsat billiga om man jämför med andra och så ska de ju va brudspecialister så jag hoppas det blir bra. Någon som har erfarenhet av dem?

    Florist blir nog Mats-Ola eller Viola Design. Jag skickade en bild på en brudbukett som ser ut ungefär som jag vill ha den till Viola Design och den skulle kosta 900-1000 kr vilket väl var ett hyffsat pris.

  • chacho­unette
    Äldre 7 Oct 21:23
    #7

    Härligt Majlove! Vilken kyrka blir det?

    Jag bor inte heller i Skåne för tillfället utan i Linköping, men har föräldrarna kvar i Åhus. Därför har jag lite problem med särskilt frisör eftersom jag inte klippt mig Kristianstad på typ 10 år... Men ska man inte ha nån jätteavancerad frisyr så tror jag de flesta ställena funkar.

    Färgtema för oss kommer bli vinrött och vitt/beige/champagne. Tycker det är väldigt fint och stilrent att bryta den mörka färgen mot den ljusa. Sen är ju rött så romantiskt det kan bli... Dock är väl inte vinrött den färg som är mest rätt för årstiden då vi ska gifta oss (juni) men det struntar jag i...

Svar på tråden Brudar i nordöstra Skåne