Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Omgång 14

    Näe, så roligt var det inte. Jag har fö gröna ögon alldeles av mig själv, sådesså!

    Men jag försöker variera matlagningen lite mer, med bönor o linser. Idag har jag storhandlat och lagat mat - men mer traditionellt - pastagratäng. Att frysa in, för de kvällar jag kommer sent och inte orkar laga mat.

    Annars har helgen innehållit ljudbok, sömn och provkörning av ny bro.

  • anne på grönkulla

    *ledsen anne med världens ilandsproblem* städhjälpen har maskintvättat en av mina fina mattor - som verkligen inte är sig själv längre...

    Vad är det man kan inboxa nenne om?

  • anne på grönkulla

    Ja, varför är en bra fråga - för egen del är det ett behov av att uttrycka sig. Jag tycker tema-bloggar är intressantare att läsa än allmänna dagboksanteckningar, men det betdyer ju inte att de inte också fyller ett behov, särskilt hos skribenten.

  • anne på grönkulla

    Prinsesstårta hjälper! Jag lovar

    Trist slut, men kanske är det bättre att han säger det rent ut än att du ska gå och undra?

    Själv har jag en riktigt rörig och fullspäckad vecka till framför mig... men det blir väl bättre framåt jul...

  • anne på grönkulla

    Det är då man ska ha sina kompisar att älta med - här går bra! Och så lär man sig nåt till nästa gång, om inte annat om sig själv och vad man vill ha sagt.

  • anne på grönkulla

    Ja, jul i ovisshet är jobbigt. Vi ska till min mamma o hon lär ha några extra gäster på julafton, kollegor o så som är ensamma i stan tar man hand om här i tjottahejti.

  • anne på grönkulla

    Det där är nog inte ovanligt, att man är ur fas i kommunikationen. Kanske är det det som är att relationen knakar, att man ömsesidigt inte längre känner av varandra och kommunicerar?


    viktualia skrev 2009-11-08 17:57:24 följande:
    Det där känner jag igen från när mitt ex gjorde slut med mig. Det kom som en blixt från klar himmel för min del och det tog lång tid innan jag slutade sura över att jag inte fått ge min version. När jag hade tänkt ikapp ville han nämligen inte prata om relationen längre. Surt men så var det. Och som sagt.. jag sög på den sura karamellen länge. Försök att låta bli det.. inte särskilt konstruktivt...
  • anne på grönkulla

    Här diskuterar vi svårmor - alltid lika spännande. Hon ska nog komma på besök o är så försynt om denna planering, så jag undrar alltid om hon är rädd för mig?

Svar på tråden Omgång 14