Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Omgång 14

    Men ååååhhh, är det hääär ni hänger! Jag trodde ni hade försvunnit. *Fniss Fniss*

    Hur går det för er?

    Själ vvar jag på AW med tjejerna. Det va läääängeee sen. I lördag var jag på Grabbens födelsedagsmiddag. Det var många av hans polare med. Lite nervöst var man,vet ju inte va dem "tänker" om mig. Flickvännen som blev vän bara...
    En av killar utbrast med förvånad min "Är du oxå här?" när han såg mig. haha, lite komisk blev det...!

    Sen har jag hjälpt min kompis med att komma ikontakt med privat klinik i Finland. Lite nervöst är man..

  • MuffinsTönt

    Jag hade en ganska konstig dröm inatt. Att jag skulle ta tåget och åka iväg nånstans. Men på vägen till stationen så var det alldeles snurrig runt omkring mig. Som om jag hade fel glasögon... Jag bestämde mig att vända för att byta. Men på nåt sätt kan jag inte ta mig hem. Det va jätteomständigt och jag tänkte hela tiden att nu missar jag mitt tåg. Plötsligt vaknade jag.

    Jag har velat åka bort ett tag nu men vet inte vart eller när. Drömmen visar verkligen hur det är och vad jag vill. Jag kommer ingen vart...!

  • MuffinsTönt

    Förresten, det är lite skrämmande att se ett värde för en människa. Iaf om man ska åk till Finland och få ett(?) ägg...

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Det ser ut som det... alldeles för lång tid här och se när hon för gammal(?) för att staten till betala för henne. Men vi ska kolla om Riga är billigare.

    Själv är jag i ett svacka av nåt slag. Vill mest dra täcket över mig med en flaska vin...

  • MuffinsTönt

    nu ska jag till Ica o köpa lite ost till min Les Fumées Blanches. Hoppas det lättar min deppresion. Återkommer hit o ältar annars.

  • MuffinsTönt

    Inte mkt action här...

    Måste iaf berätta en rolig grej som jag läste på FL.
    En tjej sov över hos en kille efter en tids dejtande. Han har nyss flyttat in i lägenheten så det var saker överallt o inga lampor. De marscherade in i sovrummet direkt.
    Nästa dag så skulle hon fixa lite frukost. Gick till köket och botanisera sig lite. Drog ut besticklådan och fick se bland alla knivar,gafflar låg en dildo där. Stackarn fick panik och stack därifrån. Hon vågade inte fråga honom varför det ligger en dildo bland bestiken. Iaf, efter mkt mod ställde hon frågan och fick veta då att det eg var en stavmixer!!!

  • MuffinsTönt

    Anne
    Jag blev riktig nyfiken på hur den stavmixern ser ut. Mkt modern design gissar jag. Eller så är dildon ful...

    F ö försöker jag komma på ngt att göra över jul. Har ju inget julfirande me Grabben&Co. även om jag har kommit över det hela rätt bra så är det vissa saker som svider fortf. Tex all födelsemiddagar och firande hit o dit. Det var alldeles för mysigt o underbart för att jag ska kunna avvänja(rätt?) mig vid det.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Din mixer vill jag ha.. ehm... menar se. Vill ju inte skrämma iväg ev dejter.

  • MuffinsTönt

    oj, blev syftningsfel där. Menade förstås jag vill se den personens stavmixer som ser ut som en dildo. Inte din mixer. Den förstår jag ser helt normal ut.

Svar på tråden Omgång 14