• svxrt

    Luleåbrudar som skall gifta sig 20010

    Mars2010
    Småpajer säger du. Hm hm, men kanske flera rätter? Paj och vad mer? Paj till förrätt? Vad som huvudrätt?

    Inget kort jag heller, men när den kommer hem så. Var och mätte igår. Det gick bra.

    Å, jag tror jag knycker ditt mascaratips.

    Vad ska ni ha för musik?

  • svxrt

    Mars2010
    det blir nog inga trubadurer. Känns slösigt för bara 14 pers. Tänkte göra en spellista på spotify som kan rulla. Vi kommer vara hemma hos oss och äta.

    Nix min syster ska fixa hår och smink på mig. Nu har jag fått lite tillskott i kassan så det blir till att ta en sminklektion på make up-store inför. Såg en snygg frilla på i aftonbladet. Ska ha pärlhalsband och möjligtvis pärlor i håret oxå...

    O ni har inte fått ut inbjudningarna än. Roligt med stämpel. Ska fixa med bild på klänningen ikväll tänkte jag. Hoppas bara den fanns i rätt storlek... Annars kunde det ta upp till tre månader att få den och då hinner jag inte. Ska ha en alternativ klänning tror jag.

  • svxrt

    Mars2010
    vet inte om den fanns inne. Hon beställer från USA. Om den finns i rätt stlk så kommer den på ca 2 veckor. Å jag har väl ingen speciella mått så jag antar att den finns. Skickade iofs ett mejl (på knackig engelska) och frågade om hur det gick. Har pratat med hennes sömmerska och vi ska ev. släppa ut lite under tuttarna om det behövs. Och förstås fixa längden. De där sista justeringarna gör vi en veckan innan dagen D. Har lagt in en bild i mitt galleri. (tror jag ha ha)

    Nä, bli less klänningen hade ju varit trist. Vad ska du ha för underkläder? Jag tänkte gå på IA här i stan och få hjälp prova ut. Hon är så himla hjälpsam och gullig där. Har aldrig haft så sköna bh:sar innan. Hörde en kompis säga att man ska ha röda underkläder om inte vill det ska synas under vitt?! Låter ju hel skumt.

    Trist att inte ha nån att be, men du kommer ju bli as-snygg om du gör det proffsigt. Å sitta där och bara njuta Vart tänkte du göra det? Ska du göra hår och smink på samma ställe?

    Pärlor är fint. Och extra kul om de är nån historia runt det, jag har kortat av både mitt armband och mitt halsband. Hade när jag gick på scout-bal för lääänge sen.
    Snitsigt med pärlor på klänningen... Å, du måste lägga upp kort sen när ni gift er. Jag är ju fröken nyfiken i en strut.

    Jag fick en rejäl slant när jag fyllde år så jag tänkte gå till make up store och få en sminklektion tänkte jag... Har för mig att man får produkter i priset.

    Å nu är jag dessutom arbetslös på heltid. Nu kan jag ägna tiden åt att ringa runt och dumma mig. Stackars Luleå... (givetvis hade jag hellre haft jobb men ja du fattar)

  • svxrt

    nu fick jag mejl. Hon har beställt hem tre olika liknade klänningar så har jag lite att prova på. Kalajs

  • svxrt

    Mars2010
    Å jag hade gärna haft korsett jag med. Det är en skön känsla tycker jag, men av naturliga skäl blir det nog två delat. Vad hade du tänkt byta till? Ska ni ta in på hotell sen eller hur gör ni? Kan hända att vi tar hotell och det där vid ett senare tillfälle alt. innan bröllopet om man får vara så oortodox...

    Har inte hört ngt om Hairteam. Brukar klippa mig på Trudes eller Attityd. Är väl nöjd där..men det är ju inte ofta man gör sig så där fin med uppsättning och allt. Ang. smink så har jag inte en susning.
    Kicks, vad tar de för det då? Hade inte ens tänkt på dom faktist.

    Men du vart bor du eg? Här i stan eller Skeå? Har bott där själv för hm, 8 år sen kanske eller 9.... läste till fritidspedagog där. Visst skulle ni gifta er här?

    Äe, tar det med en klackspark. Är ju inte spec lång tid jag kommer vara utan jobb så de kan väl inte vara allt för jobbiga på ams?? (hoppas jag iallafall) Tänkte ta ut en månad i förväg med föräldrapenning. Orka springvikariera höggravid. Vilket jag nog gör fram tills dess.
    Vad jobbar du med? Heltid? Själv satsar jag på att jobba 75% tycker det är lagomt när man har familj

  • svxrt

    saga2010
    hej hej. Roligt med fler folk här :) När gifter er? Stort litet?
    Vi ska ha ett yttepytte bröllop och så vi skrev egna kort. Skicka ut dem i början sept. Alla kommer. Har bokat kyrkan och präst och det...

    Mars2010
    OO, vi gjorde liknade med inbjudningarna. Hade inte pratat ngt alls om det innan. Svågerns sambo blev lite irriterad på att vi varit så hemliga. Skoj samtidigt, för grejen är den jag brukar aldrig kunna hålla tyst om ngt annars ...
    Vi har skickat in papper om hindersprövningen idag. Nu är jag nervös för om alla ska veta att jag bytt efternamn tills jag ska in på förlossningen. Men äe det löser sig sa han som sket i vasken.
    Å bäbisar? Är det i planerna eller i magen just nu?

    Vi gifter oss förresten kl. 14.00 och ska till fotografen 11.00 och sen? Blommor som ska hämtas vad mer? Bröllopstårtan kanske? Själva vigseln tar väl typ 40 min, när tror du det blir lagomt med käk?

  • svxrt

    Mars2010
    Roligt med barn. Å ska säga det blir roligare ju större dom blir :)
    Har fått fatt i ett nr till en kock som en kompis sambo känner som tydligt ska vara jätteduktig. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det när jag ringer och frågar.

    Har ni många vänner kvar här i stan som kommer på bröllopet? Lyxigt med bröllopssviten. Hotellfrukost är nog bland det bästa jag vet :)

    Nä har vare sig bestämt blommor eller tårta än. Men planerar bara upp dagen så man inte står där dagen innan med svetten i pannan och inser att shit dygnet borde ha 25 timmar ;) Pratade med blommaffärn längs gå gatan. De ville vi skulle komma in och bestämma (beställa) innan lucia för att vara säker på att få de blommor vi ville ha. Pris från 500:- och uppåt. Ska prata med Bellis blommor med.. Tänkte ta tag i alltsammans i början av dec slutet av nov.

    Jo ringarna är klara sen länge. Eller inte klara men bestämda hur de ska se ut. Ingen av oss tar nån ny ring, sambon får ny text i sin och jag får tre små små diamanter i stjärnfattning. Jag är svag för det. De kommer alltså vara nedsänkta. En kompis till mig är guldsmed. Vi ska skicka ner ringarna till henne i början av dec. Så kommer de inte bort bland alla julkorten.

    Har ni bestämt ringar och blommor och det?

  • svxrt

    Vinter2009
    O, det lät prisvärt. Men har sett att de är billiga öht.
    Verkar inte vara nån som är impad av Presenta. Surtanter säger jag bara.
    När gifter ni er?

Svar på tråden Luleåbrudar som skall gifta sig 20010