• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Nu till nåt annat!
    Kommer ni att vaccinera era små (Lillnibla och Lillcarma) om vaccinet tillåts för små 6 mån - 3 år?

  • Frujj

    Nibla: Trist med magsjuka, hoppas det snart går över och att ni klarar er.

    Nån som har gjort ansiktsbehandling på Hagabadet här? Jag har ett presentkort där jag måste utnyttja innan mitten på dec.

  • Frujj

    Oj Bree har jobbat hårt idag! Duktigt

    Här ska också dammsugas nu men jag ska bara... ska bara..

  • Frujj

    Hur står det till med familjen Nibla idag?
    Hoppas ni mår bättre!

    Nu har vi varit och vaccinerat oss. Känns skönt att ha det gjort även om jag var så nervös att jag mådde illa innan (pga det som hände W)

    Ha en bra eftermiddag!

  • Frujj

    Urk ska vinterkräksjukan börja härja redan??

    Nibla, det brukar sägas 48-72 timmar som man ska stanna hemma efter senaste kräkningen/diarréen för att inte sprida vidare.
    Hur är det med lilla L?

    Krya på er!

  • Frujj

    Nibla: Skönt att höra!
    Hoppas maken kryar på sig snart oxå så han kan hjälpa till att jaga dottern

  • Frujj

    Nibla: Skönt att ni mår bättre! Men synd med vaccinet, hoppas de snart får in igen, så ni kan få er dos! Jag fick lite ont i armen av vaccinet igår och kände mig lite febrig på kvällen, imorse när jag vaknade så var det borta (feberkänslan) men nu kom det tillbaka igen :( Ushc. Ja inga 40 grader bara den där sjukdomskänslan. Men hellre det än svinis och ligga deckad i 14 dagar.

    Idag har jag beställt en väggdekor Gjorde en "egen" design efter att ha fått en idé! :) Om ni klickar på "reklamrutan" i högerspalten på min blogg så kommer ni till deras hemsida, sen så finns min grej under Special orders

  • Frujj

    Tezz: Haha sicken dum karl. Du skulle tagit bort sekretessen (eller hur man nu gör jag kan inget om växlar) och sagt "ursäkta mig herrn, men jag är mörkhårig" HAHAHA

    Bättre o skratta åt såna än att bli arg, bara slöseri på energi!

    Ja jag är jätteglad över väggdekoren :) Sååå nöjd att jag äntligen fick till det! Och texten som står i, betyder inte att jag älskar barnmat, utan "Att alltid älska". Ville ha nåt annat än amor vincit omnia och dom där "gamla vanliga"

  • Frujj

    Urk jag känner mig lite hängig idag, undra om det är sprutan igår. Känns lite febrigt fast jag hade "bara" 37,8. Hoppas det går över snart...
    Hur gick det för Lill-Nibla att ta sprutan idag?

  • Frujj
    Nibla skrev 2009-11-18 12:25:36 följande:
    Skönt med tanke på att de ska dra in vaccinet för barn under 1,5. Märkligt!
    Va? Vart har du läst det??
    Har inte hört nåt om det, fast å andra sidan har jag varit på Allum och shoppat järnet idag
  • Frujj

    Bauti: Nej inte känna så nu! Du är gravid och vacker :)
    Lova att du hör av dig om du har lust med en fika eller nåt när maken är på Lanzarote (ja annars också såklart) så du inte sitter ensam hemma och "gräver ner" dig.
    Kram!!!

  • Frujj

    Tezz: bra att ni haft trevligt i hufvudstan men trist med förseningar på hemresan. Men hem kom ni, gött det!
    hihi

    Carma och Nibla: Vad har ni för vagn till era döttrar nu?

  • Frujj

    Om sanningen ska fram så har vi en hel vagnpark här... hihi
    Vi köpte en dubbelvagn när O föddes, men den får W nästan inte plats i längre, så den kommer vi nog att göra oss av med snart, typ till våren. Sen har vi ju kvar Ws vagn han hade när han var bebis, en Brio Combi, den åker O i som sittvagn numera och W står på ståbräda om det är kortare sträckor. Sen har vi även en paraplysulky av modell Carena som vi köpte för att ha i typ båten på somrarna. Den har fullt liggläge och är liten och lätt men det är ju inte den vagnen man tar och kör iväg på långpromenad med precis. Idag var jag inne på babyaffären och fick för mig att slänga ett öga på vagnarna och började fundera på om man kanske skulle byta den stora tunga brion mot en sittvagnsmodell istället, en som har fullt liggläge o suflett och allt det där men som man ändå kan köra långpromenader med... Hehe dagens i-landsfundering! Fast det får väl bli till våren som vi gör nåt åt det hela.

    Men man kan ju fundera och spana lite

  • Frujj

    Ja, Carenan är ju perfekt att ha med sig i bilen om man bara ska en snabbis till affären, eller ta med i båten, på resan osv.. Men man behöver en vagn till för det är ju som sagt inte vagnen man går den långa skogspromenaden med.

    Man skulle kanske uppfinna en "allt-i-ett-vagn" vips i ett handlslag så förvandlas den från lätt paraplysulky till dubbelvagn till skogspromenadsvagnen osv

  • Frujj

    Tezz: hihi

    Ab: Jag har bakat knäckebröd men det var också längesen. Hmm ska se om jag har receptet kvar någonstans.

    Idag verkar vara en bak-dag, jag har också bakat idag , här blev det brödet med Manitoba cream och ett annat långpannebröd med solrosfrön och russin i.

    Tezz igen: Vi har alla tre barnen försäkrade i TryggHansa, har haft det sen 14 år tillbaka (stora E då) och är jättenöjda. Det är väl det bolaget som har haft barnförsäkringar längst i Sverige. Men tror iofs att de är ganska lika varandra.

  • Frujj

    Tjingeling!
    På onsdag bär det av till Gran Canaria! Ska bli skönt med lite sol och värme

    Imorgon barnfotografering här hemma, blir nog full rulle!

    Hoppas alla har det bra!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!