• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Jösses vad det har skrivits i tråden idag!Flera sidor, det var inte illa ;)

    Hu vilka hemska sänggavlar...

    Jag kör ju oxå härifrån och tillbaka på lördag så om nån vill ha skjuts så får ni hojta till.

    Imorgon ska jag uppsöka farbror doktorn, ha återigen fått hörselgångsinflammation så jag hör ingenting förutom ett evigt susande på höger öra. Grymt irriterande!!!

  • Frujj

    Godafton
    Vad kul att läsa lite i den första tråden. Spanar lite efter mitt första inlägg, jag kom ju in i bilden lite senare men jag minns att jag läste i tråden ett tag innan jag skrev första gången

    Ikväll/eftermiddag har jag mått uselt. Har haft lite krångel med mitt öra i veckan så jag gick till vårdcentralen där de konstaterade vätska bakom trumhinnan, sen när jag kom hem blev jag plötsligt jätteyr och fick gå och lägga mig. Tänkte att det hade att göra med örat men jag vet inte, fryser också. Lite bättre nu men känner mig skum, men hoppas det är borta till imorgon.

  • Frujj

    Tack för igår, det var trevligt

    Nibla, ha en trevlig Stockholmsresa, hoppas det är bättre väder up there!

    Nu ska jag ta mig ut en sväng i det fantastiskt vackra vädret.... mmm usch!!

    Ha en skön helg!

  • Frujj

    Tez: Ajajaj... men tur ändå i oturen att det gick såpass bra

    Har varit hemma hos kompisar i eftermiddag och en halvtimma efter att vi kommit in hos dem så upptäcker de att deras son har 39 graders feber. Skit... Förhoppningsvis inte svininfluensa men mina två små verkar ju ha en tendens att åka på all skit som går så nu är det väl bara att vänta in febern och vad det nu var han hade.
    Imorgon vaccination för W så hoppas vi "hinner" det innan han blir dålig (infektion i kroppen = ingen vaccination).

    Ni gravida: Ett trevligt alternativ när man inte får dricka vin och kanske tycker det är tråkigt med vanligt kran-H2O är Amé som finns på hälsokosten. Känns som nåt mittemellan kolsyrat vatten och läsk, inte så tråkigt som vatten och inte lika sötblaskigt som läsk. Dessutom är det i en glasflaska så det är lite festligare än kranvatten :)

  • Frujj

    Goddagens,
    Vad roligt med dagisplatsen. Hoppas det blir bra.
    Ang dagis så har vi bestämt oss för att ta tag i det här med Ws dagis och försöka byta avdelning. Det var föräldrarådsmöte häromdan (N var där) och det är ju rena katastrofen på hans avdelning. Gamla avdankade sovande tanter som är ovilliga till förändringar. De skiter fullständigt i vad som bestäms på möten och skyller ifrån sig hela tiden om det är nåt som är fel. Ska försöka få in W på en syskonavdelning istället så att O kan gå där med sen.

    Krya på er, Nibla och lill-Nibla, hoppas det inte är magsjuka...

  • Frujj

    På fredag är det fredag den 13:e. Men jag tror vi hade vår fredag den 13:e i måndags, först en vaccination som gick åt skogen och sen en spya i bassängen... fy!!
    Var ju och vaccinerade W i måndags och när ssk torkade hans ben med sprit så blev han knallröd där, ssk blev lite orolig och ville vi skulle sitta kvar utanför en stund för att kolla att han inte reagerade även på sprutan. Gick och satte oss i lekrummet en stund och efter bara nån minut där så började W gnälla, blev likblek i ansiktet och mådde illa, som tur var kom ssk då som oxå såg att han såg konstig ut, hon ropade på läkaren som kom springandes och ryckte med sig W in i akutrummet, fram med stetoskop och blodrycksmanschett och kolla i halsen osv... W bara låg där som en liten grå hög, så hemskt att se sitt barn sådär!! Efter en stund blev han piggare men läkaren hade sett att han var röd i halsen och han hade legat och "slickat" sig på insidan av läpparna, så läk var lite orolig att det var en allergisk reaktion och inte bara ett blodtrycksfall pga att han spänt sig. Jag tyckte inte att han spände sig särskilt mycket heller men man vet ju inte. Stackarn.. Så spruta nummer två (som barn ska ha) får han ta på Östra, ifall ifall som läkaren sa, där har det ju "allt" om det skulle hända nåt. Gissa om jag kommer vara en nervös mamma den dan.
    Så 10 minuter på vårdcentralen blev 2 timmar, men sen var han pigg som en lärka igen.

    (Ni som är äckelmagade kan sluta läsa här...)

    Och sen var det dags för kvällens minisim, vi åkte dit trots eftermiddagens händelser eftersom han verkade så pigg, så det var inga problem. Vad händer där då...? Jo just när gruppen före var klar, de är på väg upp och vi är på väg ner i vattnet, jag var sist i och det var fortfarande en pappa kvar från gruppen före i vattnet, hör att hans son hostar till och tittar ju liksom dit (man gör ju det instinktivt) ser att ungen kräks rakt ut i vattnet!!! Tänkte att fy f-n nu vill inte jag bada här i men jag var ju redan i vattnet och kunde inte med att börja gapa "uä han krääääääääääks" utan tyckte att det var pappans business att göra det, och så kunde ju fröken avgöra om vi skulle bada vidare eller inte. Men vet ni vad den meskarln gjorde?? Han tittade lite förskräckt åt simfrökens håll sen "sopade" han bort vattnet mot kanten och sen gick han upp med sonen och sa ingenting!! Fy sjutton vilket äckel!!!! Alltså, hade det varit mitt barn som råkade kräkas i vattnet så
    hade jag sagt till!!
    URKK!!!!

    Trodde garanterat att vi skulle bli magsjuka efter det men än så länge mår vi bra.... :-S

  • Frujj
    Nibla skrev 2009-11-11 17:58:22 följande:
    Idag längtar jag att få börja jobba igen. Först spydde L två ggr så det blev att bädda rent och tvätta lakan. Sen är hon full av energi och är överallt och ingenstans. Sen när hon sover blir jag lat och sitter och surfar istället för att fixa och dona med de som behövs och då får jag dåligt samvete.....
    Hmm mmm det där känner jag igen, att man sätter sig och surfar istället för o göra "måsten"...
  • Frujj
    Carma07 skrev 2009-11-12 10:58:51 följande:
    Frujj: Vilken läbbig pappa. Hoppas att han kräktes av andra orsaker än att han var magsjuk. Det vill man absolut inte ha med sig hem.
    Ja fy så vidrigt. Ångrar lite att jag inte sa nåt högt och ljudligt. Det "tjatas" ju mycket om att alla måste duscha utan badkläder osv för att det inte ska spridas bakterier osv....
    Urk.
    Förhoppningsvis var det pga att han fick en kallsup men ändå. *blääääääääääääääärk*

    Nog om det... (uh känner mig mer o mer äcklad ju mer jag tänker/pratar om det)
Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!