• Linum

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Fy fasiken vilken äckelbowlingpappa! Så kan man ju inte göra.

    Nibla: Hoppas att det dyker upp något passande snart till dig. Skönt att få börja jobba igen och vara lite "vuxen" kan jag tänka mig

  • Linum

    Tezz: Varsågod! Hoppas att ni kan nyttja något av våra tips

    Kram

  • Linum

    ...och jag blev trött bara jag läste om "Return of the Bree"...

    Jag har roddat på kontoret i Göteborg idag så att jag kan flytta dit på måndag. tar 20 minuter att gå dit. Heeeeelt f*cking fabulous!!!

    Trevlig helg på er allihop!

  • Linum

    Ab: Helt i min smak. Häromdagen när jag körde genom den allara nyaste av alla rondeller i Borås (den efter Centralbron, Nibla), blev jag prejad av en tankbil... Han körde ut framför mig när jag körde inne i rondellen... Han fick både tuta, fingret, många svordomar och extraljusen rätt i fejjan.

  • Linum

    Nibla: vi åkte förbi ert gamla hus på Cederbourgsgatan sent igår kväll. Det stod brandbilar och ambulanser utanför. Stegbil upp till översta balkongen i huset. Läskigt!

    Igår kväll var vi och såg Heather Nova på Storan. Makalös upplevelse!

  • Linum

    Tror att det är en vecka som gäller

    48 timmar låter väl som en bra idé. Tror nog snarare att ni har åkt på vinterkräksjuka. Svininfluensa ter sig inte riktigt på det sättet.

    Idag vid lunchtid flyttade jag mitt pick och packelipack till Göteborg! Numera installerad på kontoret i Almedal. Hurra för mig!

  • Linum

    Linum lever! Har bara så in i h**** mycket att göra hela tiden. Jobbar inte hemifrån längre av förklarliga skäl

    Har tillbringat helgen i Halmstad hos goda vänner. Vedeldad badtunna, grillat vildsvin, många skratt... Vi avslutar helgen med tacos och äppelmust.

    Hoppas att ni andra mår fint också!

    Kram

    Den förlorade linan

  • Linum

    Ab: Tervligt - med både konsert och matresa. Vi är på i slutet av januari. Innan dess är våra almanackor övertrasserade... Vi måste planera snart!

    Imorgon blir det Luftslottet som sprängdes på VIP:en.

  • Linum

    Hej hej!

    Nu är en hektisk helg med julkonsert x 2, julbord, pyntning, shopping och jul på Liseberg avklarad. Ikväll är det lussekattsbak som gäller.

    Jul på Liseberg var bra. Väldigt mycket mer än det var för några år sedan när vi var där senast.

    Hoppas att ni mår bra allihop!

  • Linum

    Nibla: Svårtolkat. SMS är ett korkat sätt att kommunnicera, för det första. Ibland växer man helt enkelt ifrån varandra. Tråkigt men sant. Ibland hittar man vänner och ovänner där man minst anar det.

    Verkar inte som att fröken Borås är så nöjd med sin tillvaro, och istället för att reda ut det tar hon ut det på er. Märklig människa. Är alla boråsare sådana? Det finns säkert en bra förklaring till alltihop. Det fröken Borås behöver är kanske någon som säger till henne ett och annat? Ibland beter sig folk konstigt och fattar det inte själva förrän någon säger åt dem.

  • Linum

    Tezz: Då har du en liten, liten aning om vad jag gick igenom under nästan 6 månader i sträck förra året...

    Idag vankas det julkorv och potatismos i det kallebäckska köket. Gick hem tidigare idag - är urtrött efter allt jobb. Får nästan skäll av min chef när jag inte lyssnar på mig själv...

  • Linum

    Har jobbat hemifrån idag, aka, jag och maken har varit på stan och shoppat, käkat lunch och handlat det sista inför julen.

    Nu läggs lingon- och blåbärssillen in och maken gör senap.

    Jag skulle visst jobba lite också... Kan jag väl göra i mellandagarna då

    Hoppas att ni får en riktigt härlig jul allihop! Många pussar och kramar till er alla från oss här i Kallebäck

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!