• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Ab,
    För fan......

    Linum,
    Ja, spel! Jag älskar spel!
    Har dock inte utrustning för att fixa introtävling....

  • Nibla

    Tez,
    Nej faktiskt inte, eftersom du skrev i inlägget ovan att "det blir ju bara lite middag"......

  • Nibla

    Bauti,
    Jag hoppas du förstår att det där med BH:arna var en dröm som jag hade inatt....

  • Nibla

    Förresten,
    Vi ska ha After Work/After Barn här imorgon. (After Barn är för oss mammalediga) Ska bjuda på tapas. Nån som har nåt bra tips? Ej med fisk.

  • Nibla

    Tack tjejer för en trevlig fika! L sover som en stock nu.....ska nog gå och lägga mig bredvid henne ett tag.

  • Nibla

    Ab, *rodnar*

    Är uppe med tuppen idag. Ska köra svärisarna till Landvetter, de ska på en sista-minuten-resa till Egypten. Vill också ha sol och värme!

    MEN, jag ska till Stockholm i eftermiddag. Ska bli såååååååååå kul! Det var längesedan jag och dessa två tjejerna som jag ska träffa, träffades på tu man hand. Vi är barndomskamrater och har gått dagis, låg-, mellan-, och högstadie tillsammans och även på samma gymnasieskola.

    Trevlig helg till alla om jag inte hinner kika in i eftermiddag innan jag sticker.
    Kram

  • Nibla

    Ab, då är de med på samma plan. Hurghada?

    Japp, ska köra nedcabbat hela vägen.....Eller inte....

  • Nibla

    Hej på er!

    Hemma igen efter en helg i Stockholm. Började trevligt, men avslutades på ett lite konstigt och krystat sätt.
    Ska förklara: Jag och en till kompsi, vi kan kalla henne Maja, åkte i bil upp till Sthlm för att hälsa på kompisen Lisa. Vi tre har hängt ihop sen mellan/högstadiet. På den tiden kunde Maja vara väldigt ostabil i humöret och bli jättesur helt plötsligt, som att vända på en hand. Nåt jag trodde försvunnit med åren.....nej då!

    På kvällen när vi var ute och åt vet jag inte vad det var som utlöste att Maja blev sur, men det blev hon. Kort i tonen, inte ett leende, sitter bara tyst och i princip bara svara på tilltal. Och om vi diskuterade nåt och hon inte höll med om det, så snäste hon bara. Skittråkigt!! Och som sagt, det som är mest irriterande det är ju att man inte vet varför hon blir sån. I alla fall, vi hade pratat länge om att gå till en speciell nattklubb, men när vi kom dit vara det jättelång kö och det skulle ta 1,5 timma att komma in. Ingen av oss tre var speciellt sugna på att stå i den kön så då skulle vi diskutera vad vi skulle göra då. Jag och Lisa sa att vi kunde väl gå till nåt annats ställe, en bar eller pub så man kunde sitta och tjöta. Då vill Maja åka hem och lägga sig, kl 23. Jäkligt trist...... Men vi åkte till ett hotell på Söder och tog en drink i hotellbaren (där jag för övrigt såg Calle i Idol, haha!) och sen åkte vi hem.

    Sen är Maja lite "snål" av sig, eller jag vet inte hur jag ska beskriva det. Inte så världsvan kanske. Med tanke på att hon sällan beger sig utanför Borås Kommuns gränser..... Det var dyrt när vi skulle äta lunch och middag, priserna på caféet var höga, och det var inte direkt lyxställen vi var på.
    Sen blir jag så irriterad på att man ska dela upp allt krona för krona. Typ som "Du betalade ju för min fika, men jag var ju skyldig dig 15 kr sen kaffet på Statoil, så jag drar av det. Men sen betalade jag ju bananerna på ICA, så jag drar av 5 kr så då blir det 10 kr va?" Jag är allergisk mot sånt!!
    Vi skulle dela upp bensinpengarna och innan vi åkte så hade bilen halv tank, så då sa vi att vi tankar och delar upp pengarna och lämnar bilen med halv tank istället för att räkna ut antal mil och vad bilen drar. (Vi hade en Dieselbil och jag har ingen aning om vad en sån drar per mil) Så vid sista tankningen tankade vi fullt. Jag var dock så kissenödig så jag gick in och kissade medan Maja tankade klart. När jag kommer ut säger Maja att hon glömde kolla vad det blev för belopp vi tankade för, men vi höftade på ca 250 kr. Sen när jag släppte av Maja kollade hon mätaren och sa "Ja, nu blev det ju lite mer än halv tank kvar.....". Alltså, vad kunde det handlat om? 30 kr?
    Då hade jag god lust att säga att jag skulle ta betalt för slitage på bilen samt chaufförskostnad eftersom jag körde hela vägen. Jag lät det rinna ut i sanden.......

    Nej, jag trodde verkligen att denna sidan hos henne hade vuxit bort, att hon blir plötsligt sur, men det hade den tydligen inte. Så jäkla barnsligt!

    Vi hade i alla fall en helg med många skratt, 7 timmars shopping och god mat! (Köpte inte en enda grej till Lovisa! Duktigt va?)

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!