• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Frujj,
    Jag förstår att du är skogstokig på det där dagiset! Du har ju skrivit lite om det på Facebook också att de hellre verkar vilja fika än att ta hand om barnen. Vilket skitdagist, rent ut sagt! Dödströtta kärringar som bara inväntar pensionen (om jag förstått det rätt)

    Synd att det är lång kö till det privata.....

  • Nibla

    Frujj,
    ÅHHHHHHH, såna typer är det värsta jag vet!! Höll på att få tuppjuck på en sån dam på Volvo när jag jobbade där. Men gå i pension, för i helvete för här tillför du inget annat än negativ enerig, ville man säga.....
    Likadant var det på vissa ställen i vården när jag extraknäckte. "Jag har jobbat här i 25 år, så jag vet nog hur det går till". *suck*

    Bakåtsträvare......

  • Nibla

    Idag har vi haft en lugn dag. Vi har promenerat till centrum och köpt snus och choklad för 500 spänn. Alltid det man får ta med sig när man ska besöka svenskar i utlandet.

    Planet går kl 6.30 imorgon så vi får nog åka hemifrån vid 4.45 imorgon. Vilket betyder uppstigning kring 4.00. Det får blir frukost på Landvetter.

    Har hyrt bil i England, på Manchesters flygplats. Håll tummarna att det inte blir problem med varken bilbarnstol eller automatväxlad bil. Vägrar kör manuellt i England. Vem fan kan växla med vänsterhanden liksom?!?

  • Nibla

    God Morgon!

    Tillbaka från vår Englandsresa. Det var jättetrevligt, över förväntan faktiskt! Hyrde bil på Manchesters flygplats och körde till Yorkshire. Väldigt fina vägar i hedlandskap, som taget ur "Hem till gården". Satt och nynnade på musiken så jag retade gallfeber på N som hade fullt sjå att köra bilen.

    På lördagen hann vi med en liten tripp till York, väldigt mysig stad. Ringmur runt staden, smala kullerstensgränder och en mäktig kyrka mitt i stan. Vi eskorterades av våra värdar till ett riktigt tradiotionellt English Tearoom där vi drack afternoon tea och åt scones, sandwiches och kakor som serverades på ett fat i flera våningar. Väldigt mysigt!
    Dock var det skitväder så vi var som dränkta katter efter vår lilla tur på stan.

    Lovisa hann också med att modella lite för våra värdars klädmärke.

    Idag ska vi till Borås Djurpark med Lovisas kusiner. Brorsan och svägerskan är i Barcelona så mamma och pappa är barnvakt åt kusinerna.

    Frukost nu. Tjing!

  • Nibla

    Gooooooooooooooood Mooooooooooooooorning!

    Vi har inte haft problem med tidsomställningen. Kanske för att vi ändå skulle gå 5.30 i söndags morse.
    Fast jag skulle ringa hem till mina föräldrar igår (De var lediga från jobbet och tog hand om brorsans barn) och ringde vid 8.05. Pappa viskade nästan när han svarade och sa att barnen sov. Oj tänkte jag, de brukar ju annars vara uppe vid 6-tiden och härja.
    Sen såg jag att jag tittat på klockradion som vi glömt ställa om, så klockan var i själva verket lite över 7.....

    Idag ska vi bara ta det lugnt, en kompis+bebis kommer hit i eftermiddag och fikar lite.

  • Nibla

    Ab: Hoppas du haft det bra i Rom! Ser fram emot att höra om resan på lördag.

    Tez: Jaha, så nu har du officiellt diagnosen "chokladist".

    Jag har precis kommit hem från frissan. Det var välbehövligt att kapa 5 cm. Var ju trots allt ett halvår sedan jag sist var där. Att gå till frissan är verkligen inget jag prioriterar, tycker det är sura pengar......

    Nu ska jag lägga Miss L i säng och sen ska jag sätta mig framför datorn och slösurfa.

    Är lite ledsen idag....har precis gråtit en skvätt. N jobbar som en galning och jag tycker att det enda jag gör är att gå hemma i mjukiskläder och bara är mamma. Visst, han ser till att inte jobba över på onsdagar så att jag kan gå på min studiecirkel. Men jag vill ju träffa honom mer än en timma om kvällen. Sen vill inte jag planera min fritid runt hans jobb.
    HATAR hans jobb just nu faktiskt...... Jag har god lust att ringa till hans chef och säga åt honom att om de inte trappar ner på saker och ting så kommer N gå på knäna. Jag menar, hur normalt är det att vakna kl 4.15 på morgonen och ligga och grubbla över jobbsaker så man istället för att somna om bestämmer sig för att åka in till jobbet istället, kl 5 på morgonen och sen inte komma hem förrän 19.30 på kvällen?
    Sen har de övertidsersättning inbakad i lönen, så han får precis lika mycket betalt nu som när han jobbade 8 timmar om dagen.
    Och när han är hemma på kvällen så ringer mobilen i ett. Han säger att han måste ha på den (de har kunder i Los Angeles) Då brukar jag påpeka att han är byråledare för en reklambyrå inte en hjärnkirurg på jour......

  • Nibla

    Inte läge just nu att förhandla om lön, tydligen efter nyår.
    Jag tror att han är för snäll, att han tar på sig för mycket för att visa framfötterna. Sen är de väldigt underbemannade så det är ju inte bara han som jobbar mycket.

    Och när jag påpekar att det faktiskt inte är skoj när han kommer hem efter att L gått och lagt sig så får han skitdåligt samvete och säger att han inte vet hur han ska räcka till. Och jag vill ju inte att han ska må sämre..... Men jag klagar på hans jobbsituation för att jag är orolig för honom också. Orolig över att han ska klappa ihop......

    Han är så slutkörd på kvällarna när han kommer hem att han i stort sett äter middag, kollar en stund på TV och går och lägger sig, och då är inte ens klockan 21. Just när jag är som piggast och vill ha igång en diskussion som inte innefattar Teletubbies, mellanmål, klappa kissen, vad säger vovven, etc......

  • Nibla

    Bauti,
    Inatt har jag jagat BH:ar åt dig! Var runt i alla möjliga affärer för storbystade och förde in alla modeller i ett Excelark som jag sen skickade till dig. Pris, storlekar, färger, modeller, märke. Haha!

    Idag är lillan lite febrig, så det blir en till hemmadag. *suck*

    Och datorn håller på att krångla. Batteriet brände i somras så man måste ha sladden i hela tiden, men nu stängs datorn av helt plötslig utan anledning. Måste köpa ett nytt batteri.....

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!