• Linum

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Carma: Inte heller är det sjysst mot andra som inte är vaccinerade att sprida smitta... Bra beslut tycker jag!

    Bauti: Kan tänka mig att man har ungefär lika ont i armen som efter en Hepatitspruta... Ajaj...

    Frujj: Usch, vad hemskt... Läskigt!

    Har varit inne i stan och käkat lunch med mamsen. Trevligt och gott på Mikado (Avenyn).

  • Linum

    Nibla: Inget roligt alls... Du kan ju inte vara gravid hela tiden för att slippa mensen heller... Du får se det som att du är ultrafertil (eller i fall leka med tanken). Kan du inte kolla upp något annat p-medel som kan hjälpa dig lite på traven?

  • Linum

    I den stunden man inte tillför sitt arbete/arbetsplats något borde man fasiken ha foten direkt. Tänk att det är så många i vår ålder som går arbetslösa när halva (ex det stora bilföretaget i väster...) är FULLT av folk som inte gör något alls! M håller på att bli tokig...

    Nibla: Det låter INTE bekvämt... Kan du inte säkra upp med både plugg och binda? Jag brukade sova (når jag hade extrema blödningar när jag började med p-piller) med en trippelviken handduk under mig för att inte fläcka ner. Har man blött igenom det är nog inte säkert att man vaknar mer Hoppas att det blir bättre snart.

    *blir lite pissed över att det alltid är tjejer som ska behöva ha besvär med alt möjligt*

    I mitt nästa liva ska jag i alla fall vara katt. Eller åtminstone krämpfri.

  • Linum

    Tänk på att ni kan vara med och hindra smittspridningen.
    Tänk på att hela vårdapparaten aldrig skulle våga gå ut och rekommendera vaccination om det var något akut farligt med det.
    Tänk på att de som blivit dåliga av vaccinet (som ju triggar igång en miniinfluensa) kanske är de som skulle skulle ha blivit akut dåliga av den riktiga influensan.
    Tänk också på att de som dött av vaccinet kanske hade strukit med ändå eftersom de faktiskt var livshotande sjuka.

    ...tänk också på att ALLTID läsa information från myndigheter (läkemedelsverket, landstinget, smittskyddsinstitutet etc) när ni har frågor. Elda upp all annan information - den stämmer oftast inte ändå. Hur många gånger har inte Aftonbladet och Expressen skrivit rena lögner?!

    Ha en trevlig helg, alla mina älskade vänner!

  • Linum

    Tez: Leta i småorterna utanför Borås. Bättre priser, garanterat.

    Frujj: Jag menade inte att DU litar blint på vad som står i media, men det finns alldeles för många som gör det. Det enda jag litar på i tidningen är tv-tablån, och den stämmer inte alltid heller...

    Man gör precis som man vill med både tankar om vaccinering och själva vaccineringen. Viktigast måste väl ändå vara att man vet varför man själv gör på ett visst sätt och inte bara gör för att alla gör eller inte gör.

    Neurosedyn användes i ett sömnmedel som kunde rekommenderas till gravida. Det finns totalt 107 skadade barn i Sverige. Fler vaccinerar sig än tar sömnmedel. Om vaccinet är farligt innebär det att vi kanske skulle ha ett par 100 000 skadade barn i världen om ett år. Dyrt för staten och läkemedelsbolagen om inget annat. Vi får väl helt enkelt hoppas att det inte händer igen!

    Bauti: Åh, vad kul med ny bil! Det är alltid en viss känsla.

  • Linum

    Nibla: Svårt när det blir gnissel pga av sådant... Man förstår ju att N måste jobba mycket, men det är ju trist att han missar så mycket av L:s första år. Jag hade blivit som du - smått vansinnig...

    Han kanske måste lära sig att säga nej? Det är såååå många som har svårt för det, och när man väl slutat säga nej kan man aldrig börja igen. Man vill ju vara oersättlig.

    Jag säger NEJ hela tiden. "Jag prioriterar annat just nu." "Dina saker kommer längre ned på min lista."

    Kan han inte passa på att förhandla om sin lön lite? Säga att han inte tänker ta samtal på kvällen om han inte för betalt för det.

  • Linum

    Usch vad tråkigt det låter... Jag hoppas verkligen att det löser sig snart så att ni mår bra allihop. Aldrig kul att inte räcka till - för någon...

    Jag hade varit orolig jag med.

    Det är precis det jag menar med att inte kunna säga nej. Man vill vara snäll etc. Har en arbetskamrat som precis har gått in i väggen för att hon inte kan säga nej på rätt sätt. En suck och ett ryck på axlarna är inte tecken nog på att man inte hinner...

    Kram

  • Linum

    Det ska jättekul att se er allihop på lördag. Ser fram emot blå potatis och vita köttbullar

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!