• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Intervju på fredag kl 13.

    Känner mig såååååå stolt och bra eftersom jobbet fått in rekordmånga sökanden (för hon som håller i det från rekryteringsfirman)

  • Nibla

    God morgon!

    Linum: Välkommen hem och grattis i efterskott på bröllopsdagen! Lite lätt avundsjuk på er resa.....

    PÅ onsdagar går jag ju på studiecirkeln i scrapbooking och brukar inte vara hemma förrän runt 23.30 och efter det är det löng i helvete att somna. Sista gången jag kollade på klockan var den 2.30. Och imorse vaknade lillmonstret kl 6 och ville ha välling. Så idag är jag lite lätt trött, men det är bara att bita ihop och komma igen!
    Vi tar nog en promenad till stora lekplatsen idag. Hoppas även att hinna med en tur till Allum, måste köpa nåt att ha på mig på intervjun imorgon.

    Måste bara berätta om min lilla 1-åriga primadonna här hemma. Igår när jag klädde på mig står hon och speglar sig i vår spegel i sovrummet. Tex när hon får ett hårspänne i luggen brukar vi säga "åh vad fin du blev" varpå hon klappar sig själv på kinden.
    Alltså, igår står hon och speglar sig och falskskrattar åt sig själv i spegeln medan hon klappar sig själv på kinden och sen pussar hon spegeln......Eh!?

    VI har ännu inte satt upp spärrar till skåpen i köket (men SKA i helgen) så stup i kvarten öppnar hon skåpet till skräpet. Jag lyfter bort henne, säger NEJ eller Aja Baja. Hon går fram igen och samma procedur igen, NEJ lite mer bestämt. Då pekar hon med sitt lilla finger och säger Aj Aj Aj AJ AJ AJ sen fyrar hon av världens leende och kommer fram och kramar en. Lilla sketunge!

  • Nibla

    Ibland önskar jag att jag tänker innan jag pratar.
    Följande utspelar sig hemma hos vänner efter ett par glas vin och en whisky en lördagkväll:
    Vi pratar om TV-program och kommer in på ämnet frågesport.
    Jag: "Det där programmet med Rickard Olsson, "vem vet mest" eller vad det heter, fy fasen vilka lätta frågor det är emellanåt.
    Väninna: "Min gamla kollega jobbar med att boka deltagare för det programmet, hon kan ringa dig om du vill. Om du vill vara med".
    Jag: "Självklart!"

    Dagen efter:
    Jag till maken: "Fan du ska se att de ringer och nu kan man inte säga nej. Jag måste hålla vad jag lovat.

    Idag:
    Mobilen ringer
    Tjej: "Hej, jag ringer från SVT från programmet "Vem vet mest" och jag har fått ditt namn här. Vill du svara på 20 kvailificeringsfrågor.
    Jag svär inombords: "Ok då"

    Så, mina vänner, i januari är det dags. Nån annan som vill vara med? Linum, du gillar väl frågesport? *flörtar*
    Ska dock erkänna att det är med skräckblandad förtjusning. Hoppas att man slipper undan totalt hjärnsläpp.......

  • Nibla

    Carma,
    Vi kan gärna ta lekplatsen nån dag! Den ligger nere vid Aludden, som Ab skrev. Vi kan väl avvakta med dag tills jag hört från jobbet. Får jag det misstänker jag att det blir en del praktisksa detaljer som måste fixas.

  • Nibla

    Ab,
    Ja exakt! Men när man väl kommer stå där kommer man få tunghäfta och inte kunna ett skit.

    Jag tror man kan gå in och anmäla sig på SVT:s hemsida, man svarar bara på 20 lätta frågor. Har man minst 10 rätt så är man direktkvailificerad.

  • Nibla

    Hej på er!

    Har haft en trevlig och lugn helg.

    Sitter mest och väntar på att de ska höra av sig om jobbet......

    I eftermiddag blir det simning. Så skönt att hoppa i 34-gradigt vatten!

  • Nibla

    Hej på er!
    Har precis ätit frukost. Vi vaknade inte förrän kl 9! Nästan rekord....

    Idag blir det lekdejt med Carma och Miss N. Sen scrapkväll i Gråbo. (Förresten, Carma, jag tror den där scrapmaran var fullbokad)

    Bokade biljetter till England igår. Åker nästa tors-sön. Yorkshire den här gången.

  • Nibla

    Ab,
    Nej, för h---ete.... Dem kommer vi nog inte hälsa på förrän om minst 10 år....
    Denna gången ska vi hem till styrelseordföranden i makens företag. Maken ska jobba lite och sen vill de ha hjälp av lilla miss L som ska stå lite modell. Ordförandens fru har tagit fram ett klädmärke och behöver lite input. Skoj!

  • Nibla

    Hej hej,
    Jag var inte i säng förrän kl 01 inatt och precis när jag ska gå och lägga mig vaknar lillskruttan och tror antagligen att det är morgon. Hon vill bara inte sova. Lyfter över henne till oss och hon somnar nästan, då kommer Leffe och sabbar! Lillskruttan tror att hon ska få leka med honom så det är bara att börja om från början. Vi lyckas till slut somna, sisådär 02.00. Sen vaknar L kl 6!!! Fy..... Bara ner och göra välling och så somnade vi båda om och vaknade kl 10.15!!! Ganska skönt ändå.

    Så nu har vi precis ätit frukost (När folk börjar äta lunch) och jag sitter i morgonrock och L springer omkring i pyjamas.

    Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Promenad och en utflykt till Allum kanske.....

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!