• Bauti

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Hej

    Nibla: håller fortfarande tummar och tår

    Som Nides sa var vi och lärde lille O Ullared igår.Var trött när jag kom hem men tro inte att jag somnade på kvällen. Nej då, sist när jag kollade på klockan var den 02.34.
    Så nu sitter jag här och tittar på när målaren håller på att finputsa på det sista vid dörren. Den dörren som var beställd i februari!!!! (efter ibrottet)
    Vissa tar lång tid på sig att fixa fram saker. Men som jag brukar säga:
    Dessa hantverkare, kan inte leva utan dom och aldrig kommer dom när dom har lovat. (förutom målaren som kom 1 timma tidigt idag??)

    Lunch på tisdag
    Det beror om jag får tillbaka Ior (bilen). Han är hos doktorn. Något skit i magen (motorn). Får jag tillbaka bilen så har jag en kul besiktningstid just kl 13.20.
    Men ingen bil = lunch

  • Bauti

    Hej

    Har haft en go natt i natt (not). Vaknade av att maken kom och la sig kl 01.45 sedan var jag klarvaken. Så jag hoppas att jag kan sova i natt.

    Har hittat en hemnes dagbädd på blocket för endast 2000:- istället för 4700:-, såd en skall hemtas på lördag. Sedan blir det fest på Sjömagasinet. Svärfar har bjudit in till 70 årskalas.
    Så helgen ser ut att bli händelserik , vilket den inte brukar vara.

    Å Nibla, tv-kändis i januari!!!
    Tv kvällen kanske blir på BB för mig och Tez,(skall försöka övertala henne om att vi skall sammanstråla på Östra hihihi).

  • Bauti

    Hej

    I går var vi på fest på Sjömagasinet. Kan verkligen inte rekommendera det stället. Maten var god, men inte så god som priset säger. Fattar inte varför sjömagasinet har fått ett sådant rykte. Myckent besviken. Överreklammerat.
    Men men, varför gnälla när det var gratis.

    Idag har vi varit i Kungsbacka och ätit på Ester www.restaurangester.se. Det stället kan jag verkligen rekommendera. Den godaste pastan (pasta parma) jag någon sin ätit på restaurang och priserna var i min smakklass.
    Så skall ni äta gott till mycket bra peng åk till Ester.

  • Bauti

    Godmorgon.

    Underbart klart kallt väder.

    Idag bli det nog tavelmålning. Har lite kreativitet liggandes som behövet komma ut.

  • Bauti

    Hej!

    Tez, jag hör av mig om maken blir för jobbig och jag behöver fly iväg för att pyssla.

    Carma, köpt en JÄTTE stor jacka dock inte fodrad så det får bli olle och lång halsduk under. Men så varm jag är nu så räckerd et säkert med min munktröja och halsduk.

    Vacsinet, Jag kommer att ta det. Inte för att jag tror att jag kommer att få någon influensa utan för att stoppa smittningen som blir om man inte vacsinerar sig. Det är ju inget obeprövat dom sprutar in. Bättre en spruta för mycket än en för lite som det brukar heta . Och så är den ju gratis

  • Bauti

    oj blev lite het på knappen.....

    Forts.....
    Idag när jag kollade posten så låg det ett brev till mig från tingsrätten. Tankarna flög omkring och jag hatar alla brev som kommer från myndigheter, ger mig massor av ångest.
    De sekunder som det tar att få upp brevet och börja läsa, hade jag hunnit tänka mig en massa senario. Försökte komma ihåg om jag hade gjort något olagligt.
    Men hallååååå eller. Det borde jag ju ha vetat i så fall, men ändå så spelar hjärnan mig ett spratt.
    Nu skall jag infinna mig i Göteborgstingsrätt för vitta om olaga hot.
    Min systers ex är helt körd. Har har visserligen slutat nu, men har hotat henne till livet och förföljt henne mm.
    Så det var inte jag (denna gången) som hade gjort något *pustar ut*

  • Bauti

    God morgon

    Idag är det den årliga höströjningen. Hela gatan samlas för att hjälpa till att röja upp i buskar och snår. Vissa som inte bor här uppe vill att vi skall rensa så det blir tomt vid vårat hus. Vilket vi som bor vid vändplan inte vill. Att folk inte kan se till sitt eget "område" dår dom bor. Så P går alltid med ut i börjag får att få stopp på marodörerna. Tur att vi har bra grannar när oss. Puckona längre ner behöver man aldrig bry sig om.

    Försökte övertala P att han själv skulle åkt till Lysekil med sin mor idag men det gick inte
    Hade varit skönt med en egen natt ibland.

    Tez; när du minst anar det så ringer jag

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!