• CarolineL

    Umeåbrudar 2010

    20 Februari, CarolineL, Helena Elisabethkyrkan
    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    20 Mars Miim2, på Umeälven alt Broparken (Borgerlig ceremoni)
    25 juni Ellabay Holmsunds kyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    17 juli Pälsboll. Göstas Loge
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka
    7 augusti mafm, Backens kyrka

  • CarolineL

    Hej alla blivande brudar!

    Var har ni köpte era klänningar? Är det någon av er som köpt den via internet från kina? blev ni nöjda?

    Funderar på att göra det men vet inte om jag vågar. Känns så svårt att välja tyg och förg på klänningen från skärmen.

  • CarolineL
    Björnisarna skrev 2009-10-29 22:49:10 följande:
    hahaha, dans på bordet lät ju extremt roligt ;P det kanske är mysigt med träbänkar iof.. upplevde ni det så? :)
    De har även stolar man kan hyra för 15kr /st om man inte vill ha bänkar. De e svarta stolar.

    Vi ska ha våran fest på fabriken den 20 feb. Jag har varit där på två fester innan och maten är verkligen fantastisk. Jösta är jättetrevlig och verkar kunna fixa som man vill ha det. Sen får man ta med sin egen alkohol dit vilket gör att man kan komma undan billigare där jämfört med att betala restaurangpriser på vin och öl.

    Lycka till!!
  • CarolineL
    Pilan skrev 2009-10-26 07:57:41 följande:
    CarolineL: Jag har en kompis som precis fått hem sin klänning hon beställt från millybridal.com. Den passade perfekt förutom att halternecken var något för lång. Men det är ju lätt ordnat.Hon är i alla fall ruskigt nöjd med sin klänning och hade det inte varit för jag redan inhandlat min klänning (på Lillys brud och fest) så hade jag nog beställt därifrån jag också. Har läst om många andra som också är väldigt nöjda med Milly Bridal.
    Tack för tips. Jag har läst om milly bridal å många verkar nöjda. Har beställt tygprover från dem nu som är på väg. =)
  • CarolineL
    Björnisarna skrev 2009-10-30 23:41:22 följande:
    CarolineL: Toppentoppen! Vi bokade faktiskt Fabriken idag! Så nu är bröllopsdatumet ändrat till den 17:e juli!:) Jösta var hur trevlig som helst att ha och göra med och vi fick en riktigt good feeling. Nu är vårt största frågetecken hur vi ska slussa gästerna dit från kyrkan på gammlia.. och sen hem på natten. Gjorde en offerförfran på göstas buss och det skulle gå på 3800.. kändes ganska saftigt :S Hur ska ni göra? Vet ni nå bra förslag lr ngt annat bussbolag som är billigare?
    Vi har funderat på hur vi ska göra också. Men tanke på att de kan vara ganska kallt ute då. Min sambo skulle kolla uppp nått annat bussbolag. jag kan skriva igen när jag vet nått. Annars funderar jag på om man bara ska boka taxibussar å sen räknar jag med att folk tar sig hem själva från lokalen. Gästerna vill säkert åka vid så många olika tider, så vi hade inte tänkt organisera nått därifrån.
  • CarolineL

    Nu kom jag på en fundering till =) Är de nån som har nått tipps på en bra fotograf här i stan ?

  • CarolineL
    Björnisarna skrev 2009-10-31 10:31:02 följande:
    Jag tror vi redan diskuterat detta men jag är senil så jag tar upp frågan igen!Var ska ni köpa bröllopstårtan ifrån? Och vad kommer ni då betala/bit? Ingår ställning? Hurdan tårta har ni bestämt er för?Eftersom vi nu ska ha festen på Fabriken måste vi införskaffa tårta själva :)
    Ja, jag är ju då inte så snabb i planeringen =) Vi har inte beställt nån tårta ännu. Min sambo har pratat om att beställa från finas hembageri för han tycker de har goda tårtor annars. Jag gissar på att de kostar runt 30kr/bit. nog borde man få en ställning med, som man lämnar igen sen. Det bara antar jag =)

    Nu börjar jag bli lite småstressad =)
  • CarolineL

    Dekorationer som är ""normala" ingår på finas tårtor men vill man ha extra dekorationen så kan det kosta extra sa de när jag pratade med dem. De kan även göra små bakelser av samma smaker som tårtan som man kan få provsmaka vad man gillar. De tycker jag lät som en mkt bra ide. =)

    Nu har vi bokat buss från helena-elisabeth kyrkan till fabriken. Vi har bokat swebus. De tar 1600kr för att köra med en "dragspelsbuss" som rymmer 75 pers. Då kör de i 3 timmar. Alltså från deras garage och tillbaka till garaget igen.

  • CarolineL

    Björnisarna: Ja vi tänkte "bara" bussa folk mellan vigseln och lokalen. Jag tror även att om tider räcker så kommer vi att hämta upp folket nere på stan innan. då vi har många långväga gäster som kommer bo på hotell. Sen räknar vi med att folk vill åka hem i så olika tid från festen så att de får ta sig själva därifrån. Blir inte så mkt om de är några som delar taxi.

    Jag vet inte om de har annat än marsipantårtor. Men varför inte. De borde nog kunna göra de mesta. =)

  • CarolineL

    Nu har jag beställt min klänning bättre sent än aldrig =) så himla roligt =)

    Trevlig helg!

  • CarolineL

    Det blev en halterneck variant med draperat tyg av taft. Har provat liknande i affärer och hittade kort på nätet som jag skickade dit.

  • CarolineL

    Hej hej!

    Jag försöker lägga upp bilder i mitt galleri men jag förstår inte vad jag gör för fel för de kommer inte upp. E de nån av er som stött på den sortens problem?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010