• Maldita

    Umeåbrudar 2010

    Vi gifter oss i backen kyrkan 17 juli...:)

  • Maldita

    Tack! :) Vi har än så länge bara bokat hotell för natten och kyrka, samt tittat en del på brudklänningar och börjat skissa på inbjudningslistan. Funderar just nu som mest på huruvida jag ska köpa en klänning i butik (har hittat en som jag vill ha!) eller låta sy upp den via milly bridal.. Någon som har erfarenhet av det?

  • Maldita

    Hår, klädsel, inbjudningskort osv funderar jag massa runt nu! Jag bor i Norrköping men har mina föräldrar i Umeå (därav vigseln där). Detta gör det lite knepigare med bokningar av frisör osv tycker jag eftersom jag helst vill prata med dem ansikte mot ansikte men vi ska upp i dec så jag får fixa grejer då! Funderar på att ha en blomma i halvuppsatt hår... Kärna lite rufsig frisyr och kanske någon fläta...:)


    Björnisarna skrev 2009-10-09 13:41:42 följande:
    Tufft att vi alla ska till henne ju :) Hur vill ni ha håret då?! SKa ni ha krona/tiara el annan utsmyckning i håret?! :)Jag LÄNGTAR!!
  • Maldita

    Vi bestäde oss för Stora hotellet... Vi fick en svit för 1700 inklusive dekorationer, champagne och lite sånt, det såg fint ut på bilderna och jag tycker priset var ok! :) Vilket hotell funderar ni på? Har kontaktat Millybridal nu. Lutar åt att jag beställer klänningen därifrån, den kostar 9000 här och jag får den upsydd för 2200 :) Hoppas man blir nöjd bara.
    Jaa jag vet hur det är. Jag velar också jätte mycket!

  • Maldita

    Björnisarna: Jacuzzi lät inte fel, kanske därav det lite högre priset. Kan absolut vara värt pengarna om det är vad man vill ha! Jag tror dock att vi kommer komma dit såpass sent så jag tror vi är mest intresserade av ett mysigt rum som är lite pyntat sådär :). Min klänning är ganska enkel upptil men går ut i tyll nertill. Lite liknande sjöjungrumodell men inte riktigt. Enkel på överdelen och busig nertill, tror den kommer bli super! :D Finns dock ingen bild som jag har hittat här på internet men en vän till mig tog bilder när jag prövade den här i en butik som jag har skickat till millys.

    Pälsboll: Jag funderar också på catering. Jag tror att Göstas loge har många cateringar de har sammarbetat med flertalet gången. Tror säkert att de kan föreslå massa bra. Själv funderar jag på Annas fest och mat och jag tror att vi ska ha buffé... Dock velar jag en massa.

  • Maldita

    Björnisarna: Har du bestämt dig för någon klänning ännu?

  • Maldita

    Björnisarna: En extra natt lät inte dumt, det kanske skulle vara något för oss också! :)

    Eadirf: Vi funderar också på att ha festen på stöcke byggdegård och ha annas fest och mat som cateringsfirma. Vet ni hur ni gör med bestick och porslin osv? Är det något ni ska hyra in och i såfall via vilka?

  • Maldita

    Min sambo har heller ej fått se min ännu... bara på bild :) Lät bra med vita tallrikar och så! Jag har varit på fest i stöcke byggdegård och det var väldigt trevligt. Det kanske inte är den snyggaste inredningen men sådant kan man ju fixa. För oss är det också priset som lockar, vi har ganska tight budget.

    Jag tror att mina gäster får ta sig till stöcke på egen hand, men jag har inte bestämt mig ännu. Undrar vad det kan kosta med buss?

  • Maldita

    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • Maldita

    Det är ju faktiskt heemskt kul med planering tycker jag :) Klart man inte ska stressa sig fördärvad (allt kommer troligtvis inte bli perfekt ändå), men jag tycker att mycket av det roliga ligger i planering och förväntningar. Hur är era blivande? Är de också engagerade?

    Pälsboll: Skorna var jätte söta!

  • Maldita

    Vi ska iväg och handla grejer till våra inbjudningskort idag...:D Tror nu att vi vet hur vi vill ha dem! Weei. Hur många av er är det som gör era egna?

    Min M2B är också ganska engagerad. Kanske inte lika mycket som jag men ändå väldigt med. Tycker jag är kul! Trots att det är mest så att han säger "ja" eller "nja" till mina ideer. :)

  • Maldita

    Vi satt faktiskt och pysslade med kort igår, och gud vilket jobb... Det är en sak att göra ETT kort liksom. Dock så är det ju ett bra tag kvar, så jag tänkte att vi nog gör en lite enklare modell (allt är ju relativt) och pysslar på lite i taget. :)

    Tårta har jag ingen aning om! det blir nog till att boka sådant vid jul tror jag, då jag komemr till Umeå och har möjlighet att åka runt lite. :) Hur ska ni göra med inbjudningarna? Vet ni vad som är brukligt med partners och dylikt? Partners är givetvis välkomna, men de som jag inte ens träffat och inte sådär på hand kan efternamn på, ska dessa inkluderas i själva inbjudan? Att jag skickar inbjudan i bådas namn? Hur tänker ni?

  • Maldita

    Jag har köpt min på tradera idag... Jag håller tummarna för att den blir som jag tänkt mig nu! :)Men jag håller med Björnisarna om att man bör titta i brudbutiker först! Gjorde jag och jag tror att det hjälpt mig i att komma fram till vilken modell och så jag vill ha :)


    CarolineL skrev 2009-10-25 20:56:21 följande:
    Hej alla blivande brudar!Var har ni köpte era klänningar? Är det någon av er som köpt den via internet från kina? blev ni nöjda?Funderar på att göra det men vet inte om jag vågar. Känns så svårt att välja tyg och förg på klänningen från skärmen.
Svar på tråden Umeåbrudar 2010