• Dalkulla79

    LCHF någon fler

    Hejhej jag äter oxå utan kolhydrater, så mkt det går.första veckan var jag så trött och hade huvudvärk men nu mår jag bättre men sötsuget är kvar ännu det är jobbigt men det ger sig. har ätit med denna metod tidigare och gick ner 10kg så nu är det dax igen. Men det kommer ju prövningar som tex julen..

  • Dalkulla79

    Köp den det har jag gjort! Mkt gott där!


    bridesilly skrev 2009-09-23 18:42:15 följande:
    Ni som äter denna diet, har ni köpt skaldemans kokbok nån av er? håller på att läsa hans bok nu och funderar på om jag ska köpa kokboken också
  • Dalkulla79

    Har ni aldrig ätit nått med kolhydrater under dem 7 mån??


    Snoddasen skrev 2009-09-24 11:49:57 följande:
    hej hej!vi har kört lchf i ca 7 månader, jag har gått ner 30 kg och sambon 11. vi har aldrig mått så bra som vi gör nu, sötsuget har försvunnit och vi har ett bra förhållande till mat. vi håller inte på att räkna kalorier utan vi äter enligt lchf och äter tills vi blir mätta! det känns helt fantastiskt! jag har alltid varit ganska överviktig och försökt banta och äta fettsnålt. visst jag har gått ner i vikt, men efter bara 2-3 månader har jag gett upp och sen lagt på mig lika mycket och mer därtill. vi har även insett hur bra våra kroppar mår av att inte äta denna mängd kolhydrater som man alltid annars får i sig. de gånger vi har ätit kolhydrater när man varit på fester eller kalas så har magen blivit helt körd efteråt och man riktigt känner vilken effekt kolhydraterna har på sötsuget och på hungern! jag har fortfarande en bit kvar innan jag är nöjd, skulle tippa på 25 kg till, men även när jag nått mitt mål kommer vi fortsätta äta lchf eftersom vi båda mår så mycket bättre av det!
Svar på tråden LCHF någon fler